Ezgi Mola ve Tolga Çevik Aşk mı Yaşıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Tolga Çevik ve Ezgi Mola aşk mı yaşıyor? Patron Mutlu Son İstiyor filminde bir araya gelen Ezgi Mola ve Tolga Çevik filmin çekimlerinde mutlu dolu dakikalar yaşadı. İkilinin yakınlaşması aşk dedikodularına neden oldu. Başrolleri paylaşan Ezgi Mola ve Tolga Çevik’in aşk yaşadığı iddialarına Ezgi Mola’dan esprili bir yaklaşım gelirken, Tolga Çevik’ten yalanlama geldi. Ezgi Mola ve Tolga Çevik arasında aşk dedikoduları magazin gündeminin son günlerde en çok konuşulan yakınlaşmalarından biri oldu.
Tolga Çevik ve Ezgi Mola Aşk mı Yaşıyor?
İddialara göre Tolga Çevik ve Ezgi Mola arasındaki yakınlaşma nedeniyle Tolga Çevik yeni gösterisi olan Arkadaşım Hoşgeldin isimli oyunun formatında ufak bir değişiklik yaparak Ezgi Mola’yıda oyuna dahil ettiği ve ekibine aldığı konuşuluyor. Ezgi Mola, Tolga Çevik ile aralarında aşk olup olmadığı sorusuna “Biliyorum hata yaptım. Ama, Evet evli bir adama aşık oldum, çok direndim ama olmadı.” şeklinde esprili bir dille yaklaşırken, Tolga Çevik ise gayet ciddi ve uzun bir açıklamada bulundu. “Sahne arkadaşıyla aralarında böyle birşey olmadığı, profesyonel bir iş ilişkisi bulunduğunu” belirten Tolga Çevik, Ezgi Mola ile aralarında yaşandığı iddia edilen aşk dedikoduları için yalanma getirdi. Tolga Çevik yapılan aşk haberlerinin tamamen hayal ürünü olduğunu söyledi. Tolga Çevik ise Cem Yılmaz’ın kardeşi ile evli ve 2 çocuk babası olarak bilinmektedir.
ezgi-mola-ve-tolga-cevik-ask-mi-yasiyor
Ezgi Mola ve Tolga Çevik Aşkı Gerçek mi?
Ünlü komedyen Tolga Çevir ve Ezgi Mola’nın birlikte başrollerini paylaştıkları Patron Mutlu Son İstiyor isimli yeni vizyon filmi Ürgüp’te çekildi. Filmin izlenme rekorları kırması beklenirken, geçtiğimiz yıl Şahan Gökbakar ile çektikleri Celal ile Ceren filminin ardından Şahan Gökbakar ile Ezgi Mola arasında yaşandığı iddia edilen aşk iddiaları akıllara geldi. Yine, bu iddialarda sonrasında yalanlanmış ve sadece dedikodudan ibaret olduğu anlaşılmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Tolga Çevik ve güzel oyuncu Ezgi Mola arasında yaşandığı iddia edilen aşk ilişkisininde gerçek olmadığı görülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ