Fast and Furious 6 Ne Zaman Vizyonda Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fast-and-furious-ne-zaman-vizyona-girecekVizyona girdiği ilk serilerinden bu yana büyük izlenme oranlarıyla sinema severlerin beğenisini toplamayı başaran Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) filmi seriyi devam ettiriyor. Son olarak Fast and Furious 5 filmiyle beğeni toplayan filmin Fast and Furious 6 olarak 6. serisi çok yakında vizyona girecek. Fast and Furious 6 ‘nın yurt dışında 34 mayısta vizyona girmesi bekleniyor. Filmin fragmanı yayınlandı ve sadece fragmanla bile izlenme rekorları kıran Fast and Furious 6 için serinin tüm hayranları heyecanla filmin fragmanını izledi.
Hızlı ve Öfkeli 6 Ne Zaman Vizyona Girecek?
Hızlı ve Öfkeli filmi vizyona girdiği ilk 3-4 serisiyle ağırlıklı olarak, yarış, modifiyeli araçlar, iyi sürücüler ve gençlerin ilgisini çekebilecek eğlence hayatlarını ekranlara getirerek vizyonalara girdi. 4. seriyle beklenen dışına çıkan Hızlı ve Öfkeli filmi 5. seride tutku olan yarış ve modifiyeli araçları geri planda bıraktı. Ağırlıklı olarak filmde suç, aksiyon sahneleri ve ilginç yaşamlar ele alındı. Fast and Furious 6. serisinde ise hem yarışlar, hemde aksiyona ağırlık verilmiş. Yani, Fast and Furious 6 ‘yı izlediğinizde, hayranı olduğunuz modifiyeli araçlara, yarışlara doyacağınız gibi baştan sonra merak ve heyecanla izleyeceğiniz maceralar ve aksiyonlarlada karşılaşacaksınız. Fast and Furious 6. serisinde baştan beri bulunan ve filmin olmazsa olmazları arasına giren neredeyse herkes 6. seride oynatılmış. Dominic Toretto artık filmin ana karakteri olarak gösteriliyor ve Fast and Furious 6 serisinde de onun hayatına ağırlık veriliyor. Özellikle fragmanda Dominic Toretto’nun ölen sevgilisi Letty’ide görmek mümkün.

Fast and Furious 6 Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Fast and Furious 6 yani hızlı ve öfkeli 6 filminin fragmanı yayınlanarak filmin 24 mayıs 2013 tarihinden itibaren vizyonda olacağı belirtildi. Yurt dışında 24 mayısta vizyona girsede ülkemizde biraz daha geç vizyona girebilir. Fast and Furious 6 serisi için izlenme rekorları kıracağı şimdiden tahmin edilirken, filmin yine büyük hasılat yapması bekleniyor. Fast and Furious 6 serisininde beğenilerek izlenmesi, Fast and Furious 7 filmininde çekilme sebepleri arasında yer alacaktır. Bu yüzden Fast and Furious ve serilerini sevenlerin Fast and Furious 6 vizyona girer girmez sinema salonlarını doldurmasında yarar var.
Hızlı ve Öfkeli 6 Fragmanı

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ