Fatih Dizisi Kanal D Yeni

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Fatih dizisi oyuncuları ve birçok konuda tartışılmaya devam ediyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte Fatih dizisi gibi birkaç kanal daha Osmanlı tarihini anlatan diziler yayınlamaya başladı. Fatih dizisinde ise Gamze Özçelik oynadığı rol nedeniyle sosyal medya başta olmak üzere ünlüler tarafındanda eleştiriliyor. Özellikle dizi yapımcısı Gamze Özçelik’in bu role yakışmadığını belirten yorumlar yapılıyor.
Fatih Dizisi Gamze Özçelik Çiçek Hatun
MED yapım tarafından yapılan Fatih dizisinin yönetmesi ise Merve Girgin olarak açıklandı. Her hafta pazartesi saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi için eleştiriler sürüyor. Çiçek Hatun rolünde oynayan Gamze Özçelik soğuk bir ses tonu ve role tam anlamıyla uyuşmamasıyla seyircinin tepkisini çeken ilk konu olurken, Arka Sokaklar dizisinde polisiye bir dizide oynayan Gamze Özçelik dizide ölerek ayrılmış ve farklı bir projede yer alacağını söylemişti. Kanal D ‘de yayınlanan Fatih dizisinin diğer önemli karakterlerini ise Mehmet Akif Alakurt ve Seda Akman canlandırıyor. Fatih dizisinde oynayan oyuncular arasında Dağhan Külegeç, Salih Bademci, Alma Terzic, Seda Güven, Andrej Pejic, Birkan Sokullu gibi isimlerde bulunuyor.
kanal-d-yeni-dizisi-fatih-gamze-ozcelik
Kanal D Yeni Dizisi Fatih
Son zamanlarda artan Osmanlı tarihi ile ilgili dizilerin ise Saraydaki olayları anlatmasının yanı sıra sürekli olarak çevrilen oyunlarla ilgili görüntüler gösterilmesi Osmanlı severleri öfkelendiriyor. Fatih diziside henüz ilk bölümden bu gibi konulara değinirken, seyirci yeni bölümlerde Osmanlı’nın güzelliklerine ve başarılarına ağırlık verilmesini istiyor. Kanal D Ekranlarında yeni başlayan Fatih dizisinin gelecek bölümlerde izlenme oranına göre pazartesi günleri devam edeceği düşünülüyor.
Fatih Dizisi 2. Fragmanı

.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ