Fatih Dizisi Ne Zaman Saat Kaçta

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D dizi saatleri değişiyor. Fatih dizisi artık 22:00’da yayınlanacak. Diğer dizi ve programlarda ufak değişiklikler yapan Kanal D yeni dizilerin daha fazla reyting elde etmesi için dizi saatlerinde değişikliğe gitti. Kanal D ekranların yayınlanana yeni dizilerden biride Fatih dizisiydi. Büyük bütçeli dizilerden biri olan Fatih dizisi artık Pazartesi akşamları saat 22:00’da yayınlanacak.
Fatih Dizi Saati Değişti
Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatih Dizisi, Muhteşem Yüzyıl gibi Osmanlı tarihini anlatıyor. Dizinin birkaç oyuncusu hakkında olumsuz eleştiriler gelmişti. Özellikle Gamze Özçelik oynadığı karakter ile uyumsuz olarak gösterilmiş ve beğenilmemişti. Yinede, Fatih dizisinin arkasında duran Kanal D dizinin daha fazla izlenme oranı elde etmesi için dizi saatini değiştirdi. Kanal D yönetimi tarafından artık Fatih dizisi 22:00’da yayınlanacak.
fatih-dizisi-ne-zaman
Fatih Dizisi Saat Kaçta?
Fatih dizisi daha önceden Pazartesi akşamları saat 20:00’da yayınlanıyordu. Reyting oranlarının beğenilmemesi ve daha geç saatlerde daha çok izlenecek olduğunun düşünülmesi dizinin saatinde oynamaya gidilmesine neden oldu. Fatih dizisi artık pazartesi akşamları saat 20:00 yerine 22:00’da yayınlanacak. Böylece dizinin daha fazla izlenme oranı elde edilmesi planlanıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ