Fatih Harbiye Dizisi Yayından Kaldırıldı mı? Yeni Kanalı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Fatih Harbiye dizisi kaldırılıyor mu? Fatih Harbiye dizisi artık yayınlanmayacak mı? Durun hemen endişelenmeyin. Fox Tv ekranlarında göremediğiniz dizi artık Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Fatih Harbiye dizisi kanal değiştiriyor. Ekranların sevilen dizilerinden biri olan ve iyi bir reyting oranı bulunan Fatih Harbiye dizisi Fox TV kanalından Show Tv kanalına transfer oluyor. Her cumartesi 19:30’da Fox TV’de izlediğiniz dizi artık 21 aralık 2013 cumartesi gününde itibaren Show TV’de yayınlanmaya devam edecek.
Fatih Harbiye Dizisi Neden Yayınlanmadı?
Fatih Harbiye dizisinin başrollerinde önemli isimler yer alıyordu. Fatih Harbiye dizisinde, Pis Yedili dizisinde rol alan Hande Yener’in eski sevgilisi Kadir Doğulu, Yaprak Dökümü ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde başarı elde ederek adından sıkça söz ettiren güzel ve sempatik oyuncu Neslihan Atagül gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Fatih Harbiye dizisi eylül ayında başlamıştı. Fatih Harbiye dizisi Neriman karakteri Fatih’te yaşayan genç bir kız ve çocukluk aşkı olan Şinasi ve birde zengin kesimin yakışıklı genci Macit arasında yaşanan diyaloglar, aşk ve karmaşık duygular yaşan genç bir kızın dizisi olan Fatih Harbiye dizisi Peyami Safa’nın eserlerinde biri olarak bilinmektedir.
fatih-harbiye-dizisi-yayindan-kaldirildi-mi-yeni-kanali
Fatih Harbiye Dizisi Yeni Kanalı
Fox Tv ekranlarında yayınlanmakya olan Fatih Harbiye dizisi Show Tv ekranlarına geçti. Böylelikle Pis Yedili dizisini yeni bir dizide oynamak için yarım bırakan ve yeni sezonda devam etmeyen Kadir Doğulu yine Show Tv ekranlarına dönmüş oldu. Fatih Harbiye dizisini önümüzdeki günlerde Fox Tv ekranlarında görmeyenler Fatih Harbiye dizisi yayından kaldırıldı mı? sorusunu soracaklar. Fakat, Fatih Harbiye dizisi yeni bölümleriyle Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. 21 aralık 2013 cumartesi günü Fatih Harbiye yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında bulunacak.
fatih-harbiye-yeni-kanali-show-tv
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ