Fatih Terim'in Kızı Buse Terim Nişanlanıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Fatih Terim’in kızı Buse Terim nişanlanıyor. Galatasaray eski teknik direktörü ve Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim nişanlanıyor. Emre Belözoğlu’nun yeğeni ile nişanlanacak olan Buse Terim nişanlısının ismi ise Volkan. Fenerbahçe’de oynayan Emre Belözoğlu’nun yeğeni Volkan Bahçekapılı Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile nişanlanıyor.
Fatih Terim’in Kızı Emre Bölözoğlu’nun Yeğeni ile Nişanlanıyor
Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı evlilik yolundaki ilk adımı Fatih Terim’in evinde nişanlanarak atacaklar. Evde yapılacak nişanın hemen ardından Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı arkadaşları için Arnavutköy bulunan bir mekanda nişan kutlaması yapacaklar. Fatih Terim’in İstanbul Tarabya’da bulunan lüks evinde gerçekleştirilen nişan töreni ile Fatih Terim’in kızı Buse Terim, Emre Belözoğlu’nun yeğeni ile nişanlanacak. Dünya evine girmek için haziran ayını düşünen çift 2 yıldır birlikte olup, Fatih Terim’in büyük kızı Merve Terim daha önceden Volkan Bahçekapılı ve kardeşi bir yemek organizasyonu yapmıştı.
fatih-terim-kizi-buse-terim-nisanlandi
Güncelleme : Buse Terim Nişanlandı
Fatih Terim’in kızı Buse Terim’in nişanı şu anda gerçekleşiyor. Buse Terim instagramda nişan fotoğrafı paylaşarak “Artik sen benim hayat arkadaşımsın” diyerek nişan fotoğraflarını paylaştı. Oldukça mutlu gözüken çift nişanında sadece aileleri ve çok yakın arkadaşlarının bulunduğu öğrenildi. Fatih Terim’in güzel kızı Buse Terim’e ve Volkan Bahçekapılı mutlular diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ