Fenerbahçe Bate Borisov

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fenerbahce-bate-borisov-uefa-avrupa-ligi-karsilasmasiFenerbahçe UEFA Avrupa Liginde Tur Atladı
Fenerbahçe 21.02.2013 tarihinde Bate Borisov ile UEFA ‘da rövanç karşılaşması için karşı karşıya geldi. İlk maçta Fenerbahçe’nin 4. dakikada 10 kişi kalmasıyla birlikte 0-0 lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe bu karşılaşmayı 1-0 kazanarak bir üst tura yükselmeyi başardı. Fenerbahçe iyi bir maç ortaya koymasada 20. dakikada 10 kişi kalan Bate Borisov’u ilk yarının son dakikalarında gelen penaltı golüye geçmeyi başardı. 21 şubat 2013 perşembe günü Fenerbahçe – Bate Borisov karşılaşması sonucu Fenerbahçe kazanarak UEFA’da son 16 takım arasına girmeyi başardı.
Fenerbahçe Bate 1 – 0 Borisov İlk Yarı Özeti
Fenerbahçe ilk yarıya hızlı başladı. Karşılıklı ataklar olmasına rağmen maç ortada gibiydi. Bate Borisov’lu Baga Fenerbahçe’li Salih Uçan’a arkadan yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart gördü. Baga’nın kırmızı kart görmesi Bate Borisov’u 10 kişi bırakınca Fenerbahçe için daha kolay bir karşılaşma oldu. İlk yarının son dakikalarında Fenerbahçe kazandığı penaltıyla 1-0 öne geçti. UEFA Avrupa liginde Bate Borisov’la karşılaşan Fenerbahçe şanslı günlerinden birini yaşıyor gibiydi. Cristian 45. dakikada penaltıyı gole çevirdi. Fenerbahçe ilk yarıyı Bate Borisov karşısında 1-0 önde tamamladı.
Fenerbahçe Bate 1 – 0 Borisov 2. Yarı Özeti
Şükrü Saraçoğlunda 2. yarı Fenerbahçe için daha kolay geçti. Ancak, Fenerbahçe 10 kişi kalan rakibi karşısında ezici bir üstünlüğe sahip olmadı. Bate Borisov herşeye rağmen iyi oynadı. Özellikle son 15 dakika Fenerbahçe üzerine giden Bate Borisov kontra ataklar yedi. 1 topu direkten dönen Fenerbahçe ise maçın son dakikaların 2. gol şansını defalarca yakalamasına rağmen bir türlü 2. golü bulamadı. 2. yarıda gol olmayınca Fenerbahçe Bate Borisov’u 1-0 yenerek UEFA Avrupa liginde bir üst tura yükselmeyi başardı.
Fenerbahçe – Viktoria Plze ile Eşleşti
UEFA Avrupa liginde son 16 ya kalan Fenerbahçe Bate Borisov’u 0-0 ve 1-0 ‘lık skorlarla eledi. Son 16 ya kalan Fenerbahçe’nin rakibi Çek Cumhuriyet’i takımı Viktoria Plzen oldu. Üst turdaki rakibi Viktoria Plzen daha önce Trabzonspor’la karşılaşmış ve karadeniz ekibini elemişti. Tur atlayan Fenerbahçe’li taraftarlar maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Viktoria Plzen ile karşılaşacak olan Fenerbahçe ise 7 mart 2013 ve 14 mart 2013 tarihlerinde oynanacak olan maçlarla belli olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ