Fenerbahçe – Benfica UEFA Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman 25.04.2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fenerbahce-benfica-24-nisan-2013-uefa-hangi-kanaldaUEFA Avrupa liginde yarı finale kalan Fenerbahçe rakibi Benfica ile karşılaşacak. İlk karşılaşma bugün 25 nisan 2013 tarihinde Şükrü Saraçoğlu stadında yapılacak. Maç’ın muhtemel 11’leri belirlendi. Ayrıca Star Tv ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan Fenerbahçe – Benfica UEFA Avrupa karşılaşmasında tüm yürekler Fenerbahçe için atacak. UEFA Avrupa liginde Benfica ile eşleşen Fenerbahçe 25.04.2013 tarihindeki bugünkü karşılaşmanın rövanşı için avantajlı skor elde etmeye ve UEFA’da final oynamak için çaba sarf edecek.
Fenerbahçe – Benfica UEFA Avrupa Ligi Karşılaşması Ne Zaman
Fenerbahçe – Benfica ilk karşılaşması bugün saat 22:05’te oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 1 hafta sonra Benfica sahasında yapılacak. Rövanşa avantajlı gitmek isteyen Fenerbahçe zorlu rakibi Benfica ile 25.04.2013 yani bugün saat 22:05’te karşılaşacak.
Fenerbahçe – Benfica Maçı Hangi Kanalda
Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılacak olan Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi yarı final maçını Star Tv ekranlarında izleyebilirsiniz. Star Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Fenerbahçe – Benfica UEFA Avrupa ligi yarı final karşılaşması saat 22:05’te ekranlarda olacak.
fenerbahce-benfica-24-nisan-2013-uefa-ne-zaman
Fenerbahçe – Benfica Maçın Ayrıntıları 25.04.2013
UEFA Avrupa liginde Fenerbahçe – Benfica arasında oynanacak olan karşılaşmada Sırbistan hakem Milorad Mazic maçın hakemi olacak. UEFA Avrupa ligi Fenerbahçe – Benfica karşılaşmasının muhtemel 11’leri ise şöyle;
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian, Sow, Webo
BENFİCA: Artur, M.Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo, A.Gomes, Matic, Salvio, Gaitan, Ola John, Cardozo
UEFA Avrupa ligi yarı finale kadar gelen Fenerbahçe’mize Benfica karşısında başarılar diliyor ve Finale kalarak UEFA kupası alma yolunda başarıyla ilerlemesi konusunda bol şans diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ