Fenerbahçe – Galatasaray 2-1 Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fb-gs-2-1-mac-ozetiFenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan ve haftalardır beklenen derbi gerçekleşti. Derbide Galatasaray şampiyonluğu garantilediği için tansiyonun çokta yüksek olması beklenmiyordu. Ancak, Fenerbahçe – Galatasaray arasında bu ezeli mücadele her zaman ki gibi hararetli ve tansiyonu yüksek olan bir mücadele olarak yansıdı. Fenerbahçe – Galatasaray karşısında mutlak galibiyet almak zorundaydı. Çünkü, Galatasaray şampiyonluğu garantilemiş ancak Fenerbahçe’nin ikinciliği bile riskteydi. Bu yüzden Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda galibiyet parolasıyla çıkan ve varını yoğunu koyan takım oldu.
Drogba – Volkan Demirel Arasında Tartışma Yaşandı

Maçın henüz ilk dakikalarında gergin anlar yaşandı. Henüz 7. dakikada Drogba ve Volkan Demirel arasında yaşanan gerginlik kısa süre sonra son buldu. Fenerbahçe – Galatasaray arasında gerçekleşen mücadelenin 7. dakikasında Eboue orta çıkarmak istedi. Orta yapmak isterken topu ayağından aştı ve top dışarı çıktı. Pozisyon sonrasında Hasan Ali ve Eboue arasında yaşanılan sözlü konuşma sonrası ikiliyi ayırmak isteyen Drogba ve sonrasında gelen Volkan arasında tartışma yaşandı. Gergin anlar sonrası Volkan ve Drogba’yı ayıran oyuncular hakeminde mücadelesi ile oyuna devam etti.
fenerbahce-galatasaray-2-1-mac-ozeti-golleri
Fenerbahçe 2 – 1 Galatasaray Maç Özeti
24. dakikada Gökhan Gönül’ün topa elle müdahale etmesi sonucunda Galatasaray penaltı kazandı. 25. dakikada penaltıyı kullanan Burak Yılmaz topu ağlara gönderdi ve durumu 0-1 yaptı. 0-1 öne geçen Galatasaray sonrasında skoru koruyamadı. Fenerbahçe bu dakikadan sonra daha hırslı ve mücadeleci oynayınca arka arka 2 gol buldu. 33. dakikada Gökhan Gönül’ün yaptığı ortayı Pierre Webo kafayla ağlara gönderdi. Fenerbahçe Webo’nun attığı bu golle durumu 1-1’e getirerek golleri eşitledi. Golün hemen ardından Galatasaray’ın yaptığı ataktan sonra kontraya yakalanan Galatasaray 37. dakikada Pierre Webo topu ağlara göndererek durumu 2-1’e getirdi. Fenerbahçe 2 – Galatasaray 1 olarak ilk yarı sonuçlandı.
volkan-sabri-kavgasi
Volkan ve Sabri Kırmızı Kartla Cezalandırıldı
Maçın ilk yarısında tansiyonun zaman zaman yükselmesi ve karşılıklı bulunan gollerle durum 2-1 sonuçlanmıştı. 2. yarı yine karşılıklı ataklar oldu. Galatasaray Fenerbahçe’ye 2. yarı daha iyi oynasada, atakları sonuç vermedi. Fenerbahçe – Galatasaray arasında oynanan mücadelede son dakikalarda tansiyon iyice yükseldi. Volkan Demirel ve Sabri Sarıoğlu arasında sportmenlik dışı hareket sonucu 2 oyuncuda 90. dakikada kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Fenerbahçe’de Volkan Demirel yerine Mehmet Topal geçti. 2. yarıda da gol olmayınca Fenerbahçe 2-1 Galatasaray şeklinde sonuçlandı. 12 mayıs 2013 Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması 2-1 bitti. Goller 24. dakika Burak Yılmaz, 33. Dakika Webo ve 37. dakika Webo şeklinde sonuçlandı.
Fenerbahçe Galatasaray özeti, Fenerbahçe – Galatasaray 2-1, Fenerbahçe 2-1 Galatasaray maçı golleri, Volkan demirel sabri kavgası, volkan demirel sabri kırmızı kart, volkan demirel yerine kaleye mehmet topal, Drogba ve Volkan arasında tartışma, Fenerbahçe 2 Galatasaray 1 maçı 12 mayıs 2013 özeti, Galatasaray şampiyon mu?, Fenerbahçeli taraftarlar alkışladı mı

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ