Fenerbahçe – Lazio Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fenerbahce-lazio-uefa-ceyrek-final-maci-hangi-kanaldaAvrupa UEFA liginde Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe sahasında konuk edeceği ekip bugün hazırlıklarını tamamladı. Son 8 takıma kalarak çeyrek finalde Lazio gibi kendine eş bir takımla karşılaşmanın verdiği heyecanla Şükrü Saraçoğluna çıkacak olan Fenerbahçe – Lazio maçı bu akşam yapılacak. 4 Nisan 2013 Fenerbahçe – Lazio karşılaşması için zaman geldi çattı. Fenerbahçe – Lazio karşılaşması hangi kanalda, maç ne zaman, Fenerbahçe – Lazio UEFA karşılaşması hakemi kim gibi bilgileri haberimizin tamamında bulabilirsiniz.
Fenerbahçe – Lazio UEFA Çeyrek Final Karşılaşması Hakemi Belli Oldu
Lazio ile kendi sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe tanıdık bir hakem düştü. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı oynanacak olan Fenerbahçe – Lazio karşılaşmasının hakemi geçtiğimiz aylarda Schalke – Galatasaray karşılaşmasını yöneten İskoç hakem William Collum oldu. Türk ve İtalyan takımları arasında oynanacak karşılaşmada başarılı bir performas sergilemesi beklenen İskoç hakem William Collum’un Galatasaray – Schalke karşılaşmasında gayet iyi olduğu akıllara geldi.
Fenerbahçe – Lazio Ne Zaman Saat Kaçta?
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında ilk karşılaşma 4 nisan 2013 yani bu akşam yapılacak. Karşılaşma 22:05’te başlayacak. 4 nisan perşembe gününe denk gelen maçın rövanşı ise yine 11 nisan perşembe günü yapılacak. 1 haftada yarı final ekibinin belli olacağı karşılaşma için öncelikle Fenerbahçe’nin kendi sahasında avantajlı bir skor elde etmesi beklenecek.
Fenerbahçe – Lazio Çeyrek Final Maçı Hangi Kanalda?
UEFA Çeyrek final karşılaşması Fenerbahçe taraftarlar için gayet iyi bir haber. Çünkü, Fenerbahçe – Lazio maçı Ulusal kanal olan Star Tv ekranlarında izlenebilecek. Saat 22:05 başlayacak olan maç Star TV’den canlı olarak yayınlanacak. Rövanş karşılaşması olan Lazio – Fenerbahçe 11 nisan 2013 maçıda yine Star Tv ekranlarından yayınlanacak. Ulusal kanal Star TV’de tüm Türkiye Fenerbahçe – Lazio maçını izleyebilecek.
Lazio UEFA Çeyrek Final Kadrosu
İtalya’nın güçlü ekiplerinden Lazio maça 19 kişilik kadrosuyla geldi. Maçın favorisi Fenerbahçe gösterilsede, turun favorisi olarak Lazio daha yakın olan takım gösteriliyor. İşte Fenerbahçe karşısında oynayacak olan 19 kişilik Lazio kadrosu; Marchetti, Bizzarri, Guerrieri, Biava, Radu, Ciani, Cana, Ledesma, Onazi, Mauri, Ederson, Candreva, Lulic, Gonzalez, Hernanes, Crecco, Kozak, Rozzi ve Klose.
Fenerbahçe – Lazio UEFA Avrupa Çeyrek Final Maçı
UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali ilk tur maçında bu akşam Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’ye www.firsthaber.net olarak başarılar diliyoruz. Fenerbahçe – Lazio maçını sizde Star Tv ekranlarından izleyerek destek olabilirsiniz. Bu akşam tüm Türkiye’nin kalbi Fenerbahçe ile atacak. Fenerbahçe, Lazio karşısında rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde ederek turu geçip, yarı finale adını yazdırmak için uğraşacak. Bu dev karşılaşması tüm Türkiye saat 22:05’te Star Tv ekranlarından izleyebilecek. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda karşılacak olan 2 ekipte maça hazır durumda.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ