Fethullah Gülen Başbakan Tayyip Erdoğana Beddua Etti mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fethullah-gulen-basbakana-beddua-etti-miDershanelerin kapatılmasının ardından başlayan süreç devam ediyor. Öncelikle Hakan Şükür Ak partiden istifa ettiğini açıklamıştı. Fethullah Gülen ise cemaate yöneltilen iddialar ve son günlerde yapılan operasyonlarla ilgili beddualar etti. Hoca efendinin bedduaları ise Başbakan Tayyip Erdoğana ettiği iddia edilirken, Başbakan ise beddualarla ilgili açıklamada bulundu. Müslümanların hidayetinin artması için duada bulunduklarını ve lanet okumayı hiçbir zaman tercih etmediklerini belirten Başbakan Tayyip Erdoğan, Lanetin Müslümanların arasında bulunabilecek bir tezgah olduğunuda sözlerine ekledi.
Hoca Efendi Fethullah Gülen Neden Beddua Etti?

Fethullah Gülen’in beddualarının ardından sosyal medya konuyla ilgili olarak adeta yıkılıyor. Sosyal medyada birçok yorum ve esprisi konusu olan görseller paylaşılıyor. Hoca efendinin aynı bedduayı daha önce PKK içinde yaptığı ortaya çıktı. Soruşturma ve operasyonun ardından oldukça öfkeli olan Fethullah Gülen hükümetle anlaşmazlığa düşmüş görünüyor. Beddua eden Fethullah Gülen’in görüntüleri ise sosyal medyada yayılmaya devam ediyor.
Fethullah Gülen Beddua Videosu

Fethullah Gülen Başbakan Tayyip Erdoğana Beddua Etti mi?
Fethullah Gülen operasyonlar sırasında görevlilerin ve yetkilerin yetkilerini suistimal ettiklerini iddia etti. Medyada yer alan operasyonlarla ilgili haksız gözaltılar varsa diyerek başladığı sözünde haksız gözaltıları yapanlar için beddua ederken, eğer operasyonlarla ilgili gözaltılar haklıysa ve bu kişiler suçluysa diyerek o kişilerle ilgili beddua etti. Hoca efendinin ilk kez bu kadar öfkeli olduğu görüldü. Fethullah Gülen’in dershanelerle başlayan süreçte hükümetin kararlarına tepkili olduğu ve bu yüzden bu sözleri sarf ettiği söyleniyor. İddialara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da üstü kapalı yanıt verdi. Müslüman bir insanın beddua etmekten ziyade iyi dileklerde bulunacağını söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ