Florya Güneş Plajı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Florya Güneşli Plajı bu yıl en çok tercih edilen ve özellikle hafta sonları en fazla kalabalık olan plajlar arasındadır. Florya Güneş Plajı 2012 yılında açık durumda ve çocuklar için 10 tl yetişkinler için ise 15 tl dir.
Florya Güneş Plajı 840 metre sahil şeridine sahip 2 adet cankurtaran kulesi ve can kurtaranlarıyla oldukça güvenlidir. 1500 adet şemsiyesi olan Florya Güneş Plajında 42 adet tuvalet ve 234 tane soyunma odası mevcuttur. 48 adet duş bulunan Florya Güneş Plajında 1 güvenlik kabini ve 2 adette büfe mevcuttur. 228 adet emanet dolabı ve 300 araçlık otoparkıylada Florya Güneş Plajının ne kadar fazla kişiye hizmet verdiği ve ne kadar büyük olduğu konusunda fikir sahibi olmak zor değil.
Florya Güneş Plajı, devlet tarafından korunuyor, temizleniyor ve denetleniyor. Florya Güneş Plajının ücretide oldukça uygun, yetişkinler için plja ücreti 15 tl olurken öğrencilerden 10 tl alınmaktadır. 2009-2010 yıllarında kapalı olan Florya Güneş Plajı 2011 yılında tekrar açılmıştı. 2012 yılında Florya Güneş Plajı yılı deniz sezonunu çoktan başlattı. Florya Güneş Plajı tam olarak dolmasada ve kapasitesine gelmesede yazın gelmesiyle birlikte denize girmek isteyenlerin akınıyla Florya Güneş Plajı daha şimdiden dolmaya başladı. 16 Haziran 2012 ve 17 haziran 2012 cumartesi pazar günleride Florya Güneş Plajı’nın gerek ücretinin uygun olması gerekse yakınlığı ve büyüklüğü sebebiyle günü birlik tatilciler ve sıcaktan bunalarak denize girmek isteyenler tarafından Florya Güneş Plajı’nın tercih edileceğini ve Florya Güneş Plajı’nın dolacağını düşünüyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ