Formula 1 Brezilya Grand Prixi Hangi Kanalda?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

F1 bu yıl son durak olarak Brezilya Grand Prixi’ni seçti. 2013 yılının Formula 1 için son yarışı Brezilya’da yapılacak. 22 Kasım 2013 tarihinde başlayacak yarışlar 24 kasım 2013 pazar günü tamamlanacak. Brezilya Grand prixi hangi kanalda, ne zaman sorusunu merak ediyorsanız haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Formula 1 Brezilya Grand Prixi Ne Zaman?
Formula 1 heyecano her zaman olduğu devam ediyor. 2013 yılının son parkuru Brezilya. Brezilya Grand Prixi Formula 1 heyecanına heyecan katıyor. Geçtiğimiz yarışı ise Red Bull pilotu Sebastian Vettel kazanmıştı. Amerika’da gerçekleştirilen yarış Austin pistinde yapılmıştı. Oldukça iyi bir parkur olan Austin Grand Prixi seyir keyfi yüksek bir yarış izlememizi sağlamıştı. Red Bull Pilotu Sebastian Vettel muhteşem bir yarış çıkararak Formula 1 Dünya şampiyonusu için ABD Grand Prixinde önemli bir yarış kazandı. ŞAmpiyonanın bitmesine 1 yarış kala ABD’de kazanmayı başaran Sebastian Vettel Brezilya Grand Prixi’nde de iddialı olduğunu gösterdi.
formula-1-brezilya-grand-prixi-ne-zaman
2013 Formula 1 Şampiyonu Kim Oldu? Sıralama Puan Durumu
Amerika’da yapılan yılın 18. Formula 1 yarışınıda kazanan Sebastian Vettel bu yıl toplamda 12 yarışta galip geldi. Üst üste tam 8 galibiyet alan Sebastian Vettel Brezilya’da da favori olarak gösteriliyor. Formula 1 için bu yıl şampiyonluğunu 16. yarışta ilan etmiş olan Sebastian Vettel’in yanı sıra 2. sırada Lotus-Renault’un F1 pilotu Romain Grosjean, 3. sırada ise Formula 1 için bu yıl yine Red Bull’dan Racing-Renault’un Avustralyalı pilotu Mark Webber oldu.
sebastian-vettel-formula-1-sampiyonu-2013
Formula 1 Brezilya Grand Prixi Hangi Kanalda?
Formula 1 Brezilya GRand Prixi ise sezonun son pisti olacak. Formula 1 22 kasım 24 kasım 2013 tarihlerinde yapılacak Formula 1 yarışıyla tamamlanacak. 2013 yılının son yarışı olan Brezilya Grans prixinde favori Vettel gösterilsede Formula 1 yarışının Dsmart ekranlarından heyecanla takip edilmeye devam edeceğiniz söylemek mümkün. Formula 1 Brezilya yarışını Dsmart ekranlarından canlı olarak izleyebilir ve F1 heyecanını sizde yaşayabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ