Galatasaray 2014-2015 Yeni Sezon Formaları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray takımının 2014-2015 sezonu için giyecek olduğu formalar belirlendi. Yeni formasıyla sahalarda yer alacak olan Galatasaray’lı oyuncular forma tanıtımında kamera karşısında geçti. 2014-2015 Türkiye Süper Ligi başta olmak üzere Avrupa kupalarında da giyilecek olan formaların karizma, yenilik ve cesaret esintilerini taşıdığı belirtildi.
Galatasaray Yeni Sezon Formaları
Galatasaray’ın 2014-2015 sezonu için yeni formalarına ait fotoğraflar sizler için haberimizde yer alıyor. Galatasaray klubünün her yıl olduğu gibi bu yılda merak konusu olan formalarından gurur kaynağı olacak oyunlar sergilemesini sağlayacak formalarda farklı çizgiler göze çarpıyor. Her yıl farklı formalarla sezona başlayan Galatasaray yeniliği seviyor. Yeni formalara ait tanıtım fotoğrafları ise şöyle;

Galatasaray Yeni Sezon Forma Fotoğrafları

Galatasaraylı Futbolcular Formaları Tanıttı

Yeni sezon formalarını tanıtan Galatasaray’lı futbolcular formaların gayet iyi olduğunu ve bu yıl 4. yıldızı takan takım olmak istediklerini belirtti. Yeni sezon formaları atık plastik su şişelerinden üretildiği belirtildi. Galatasaray’ın yeni sezon formalarının Metin Oktay’ın giydiği formadanda esinlenerek yapıldığı söylendi. İç saha ve deplasman karşılaşmalarında giyilecek olan formalardaki gözle görülür farklılık için taraftarın ne yorum yapacağı ise merak konusu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ