Galatasaray 2014 Transfer Haberleri Gelişmeleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013-2014 Futbol sezonunda devre arasına beklenenden kötü performansla giren Galatasaray transfer hazırlıklarına başladı. Galatasaray Mancini teknik direktörlüğün genç bir isim transfer etmek istiyor. Ünal Aysal almak istedikleri oyuncuları açıklamaya başladı. Galatasaray başkanı Ünal Aysal bu yıl alacakları oyuncuların Türkiye pazarından olmayacağını açıkladı.
Galatasaray Devre Arası Transfer Haberleri
Galatasaray 2014 yılına yeni bir transferle girmek istiyor. Türk oyuncularla görüşme aşamasına gelmeden transfer edilecek futbolcuların fiyatlarının hemen arttırıldığını bunun üzerine Türk oyuncu almaktan vazgeçtiklerini belirten Ünal Aysal, ilk olarak Izet Hajrovic’in peşine düştü. Transfer etmek istediği Izet Hajrovic ile görüşmelere başladığını belirten Ünal Aysal henüz anlaşmaya varmadıklarını belirtti.
galatasaray-izet-hajrovic-transfer-haberleri
2014 Galatasaray Transferleri
Galatasaray’ın 2014 yılı için devre arasında birkaç transfer yapacağını belirten Ünal Aysal, Mancini’nin en az 1 genç oyuncu istediğini açıkladı. Mancinini istediği sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic ise Grasshoppers takımında forma giyiyor. Galatasaray transfer için Grasshoppers oyuncusu Izet Hajrovic ile görüşmelere başladığını açıkladı. Fakat, henüz imza atılmadığını ve kesin olarak anlaşmanın sağlanmadığını, bu yüzden dolayı KAP’a bildirilmediğini belirtti. Galatasaray’ın devre arasında yapacağı transferleri takip etmeye devam edeceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ