Galatasaray 3 – 1 Kopenhag Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar Ligi 2013-2014 yılı B grubu 3. karşılaşmasında Galatasaray sahasında Kopenhag’ı ağırladı. TT. Arena’da oynanan Galatasaray – Kopenhag mücadelesinde Galatasaray rakibini 3-1 yenerek Şampiyonlar liginde 3 puan aldı ve puanını 4’e yükseltti. Galatasaray 5 kasım 2013 tarihinde Kopenhag sahasında Şampiyonlar Liginde 4. karşılaşmasına çıkacak.
Galatasaray 3 – 1 Kopenhag Maç Özeti İlk Yarı
Galatasaray ilk yarıda muhteşen bir oyun sergiledi. Real Madrid karşısında 6-1 lik yenilgi almasına rağmen ilk yarı oldukça iyi olan Galatasaray Kopenhag maçında da aynı başarıyı elde etti. İlk yarıda Galatasaray atakları erken yanıt verdi. Melo 9. dakikada Galatasaray’ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Dany’nin pasında Felipe Melo topu kafayla ağlara gönderdi. Galatasaray 1-0 öne geçtikten sonra iyi oyununa devam etti. Fakat, kontrolüde elinden bırakmadı. Galatasaray ilk yarının bitimine az bir süre kala ataklarını sıklaştırdı. 38. dakikada Eboue topu sürükleyerek pasını Wesley Sneijder’e kadar getirdi. Sneijder şutunu çekti ve Galatasaray Kopenhag karşısında 38. dakikada Sneijder’in golüyle 2-0 öne geçti. 3. gol ilk yarının bitimine saniyeler kala geldi. Drogba Eboue’nin pasında güzel bir şut çekerek topu ağlara gönderdi. Galatasaray ilk yarıyı Kopenhag karşısında bulduğu 3 golle tamamladı.
galatasaray-3-1-kopenhag-mac-ozeti-golleri
Galatasaray 3 – 1 Kopenhag Maç Özeti İkinci Yarı
Galatasaray 2. yarıda da iyi oyununa devam etti. Kopenhag ise adeta maçın bir an önce bitmesi için uğraşıyor ve çok fazla ileri çıkmıyordu. Galatasaray ise zaman zaman pozisyon buldu. Özellikle 2. yarıda Burak Yılmaz’ın kaçırdığı goller herkesi şaşırttı. Ancak, 3 golün verdiği rahatlıkla seyircilerde Burak Yılmaz’ı alkışladı. Burak Yılmaz bu maçta ta şeytanın bacağını kıramadı. Maçın bitimine 3 dakika kala Kopenhag Galatasaray defansının dikkatsizliğini değerlendirdi. Claudemir topla buluştu ve hiçbir GS’li oyuncu müdahale etmeyince topu ağlara gönderen Claudemir takımının tek golünü kaydetti. Galatasaray 3 – Kopenhag 1 şeklinde sonuçlanan maç Galatasaray’a Şampiyonlar liginde 3 puan getirdi.
galatasaray-kopenhag-mac-ozeti
Galatasaray Şampiyonlar Ligi B Grubu Puan Cetveli
Şampiyonlar liginde 3. hafta mücadeleleride oynandı. Galatasaray Kopenhag karşısında aldığı 3-1 ‘lik galibiyet ile puanını 4’e yükseltti. Real Madrid 2 – 1 Juventus takımını yendi. Böylelikle Galatasaray 2. sıraya yükselirken, Juventus 3. sırada ve Kopenhag son sırada kaldı. Galatasaray 5 kasım 2013 tarihinde oynanacak olan Kopenhag – Galatasaray karşılaşmasından galip ayrılması durumunda Şampiyonlar Liginde bir üst tur şansını oldukça arttırmış olacak. Juventus ise Real Madrid’ten puan almanın peşinde olacak. Galatasaray kalan 2 maçını kazanırsa, son maçta Real Madrid’e karşı kaybetme lüksü olacak. İşte tam olarka Şmapiyonlar Ligi B Grubu puan durumu ve Galatasaray;
galatasaray-sampiyonlar-ligi-kacinci-sirada
Şampiyonlar Ligi B Grubu Puan Durumu
1. Real Madrid 9 Puan
2. Galatasaray 4 Puan
3. Juventus 2 Puan
4. Kopenhag 1 Puan

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ