Galatasaray – Juventus Maçı Kar Nedeniyle Ertlendi 10 Aralık 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar ligi karşılaşmasında B grubunda yer alan Galatasaray rakibi Juventus’le Şampiyonlar liginde bir üst tura yükselebilmek adına önemli bir mücadeleye çıktı. Rakibi Juventus’u TT. Arena’da ağırlayan Galatasaray maçta hemen hemen ortada bir oyun sergilendi. Ancak, maçın 32. dakikasında yoğun kar yağışı nedeniyle maçta önce 20 dakika ara verildi. Ardından maç tatil edilerek başka birgün oynanmak üzere ertlendi.
Galatasaray – Juventus Maçı Ertlendi mi?
Şampiyonlar ligi B grubu mücadelesi olan Galatasaray – Juventus maçı kar nedeniyle tatil edildi. 10 aralık 2013 tarihinin önemli maçlarından biri olan Galatasaray Juventus maçında 32 dakika sonra yağan karın sahayı kaplaması ve çizgilerin görünmez hale gelmesi nedeniyle maç tatil edildi. Hakem öncelikle maçı 20 dakika ara vererek sahanın temizlenmesini istedi. Hakem sahaya gelerek maçı oynatmak istemediğini belirtti. Tekrar gelen hakem sahadaki kar oranının ve karın yağışının devam ettiği gerekçesiyle sahada yer alan çizgilerin görünmediği ve yanlış karar verebileceği gerekçesiyle maçı tatil etme kararı aldı. Galatasaray ve Juventus kaptanlarıyla bir araya gelen Hakem ortak olarak alınan kararı UEFA’ya bildirdi. UEFA’da maçın farklı birgünde oynanması üzerine karar vereceklerini ve bu kararlarını yarın açıklayacaklarını belirtti.
galatasaray-juventus-maci-ertlendi
Kopenhag – Real Madrid Maçı Kaç Kaç 10 Aralık 2013
Şampiyonlar Liginde B grubunda yer alan Galatasaray UEFA’yı garantiledi. Kopenhag ile aynı puanda bulunan Galatasaray Juventus maçının ertelenmesinin ardından gözler FC Kopenhag – Real Madrid maçına çevrilmişti. Real Madrid Kopenhag karşısında 2-0 lık skor ile kazanmayı bildi. Böylelikle Kopenhag’ın grupta sonuncu, Real Madrid’in ise lider olduğu kesinleşti. Galatasaray Juventus karşısında galibiyet alırsa 2. olarak gruptan çıkabilecek. Beraberlik yada yenilgi durumunda ise 3. olarak UEFA’ya gidecek.
galatasaray-juventus-maci-ne-zaman
Galatasaray – Juventus Maçı Ne Zamana Ertelendi?
Galatasaray – Juventus arasında oynanan mücadele 32. dakikada tatil edilmişti. Kar nedeniyle tatil edilen maç bir sonraki gün yani 11 aralık 2013 çarşamba günü saat 15:00’da oynanacak. Maç 11 aralık’ta saat 15:00’da tekrar edilecek. 32. dakikada başlayacak olan maç yine TT. Arena’da oynanacak. Maçın sonucuna göre B grubunda hangi takımın 2. hangi takımın 3. olacağı belli olacak. Ayrıca İstanbul’da yarında kar yağışı bekleniyor.
Galatasaray – Juventus maçı neden ertlendi,
Galatasaray – Juventus ne zaman oynanacak,
ertelenen maç biletleri ne olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ