Galatasaray Juventus Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda 10 Aralık 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar Liginde 1. Turda B grubunda yer alan Galatasaray gruptaki son maçta rakibi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Sahasında Juventus’u ağırlayacak olan Galatasaray maçla ilgili hazırlıklarını tamamladı. Juventus önceki İstanbul’a gelerek son antremanını yaptı. Galatasaray – Juventus arasında oynanacak olan bu önemli karşılaşmada Galatasaray kazanması durumunda gruptan 2. olarak bir üst tura yükselme olasılığı bulunuyor. Kaybetmesi durumunda 3. yada 4. olabilir. Galatasaray – Juventus karşılaşmasının önemli bilgilerini sizler için derledik.
Galatasaray – Juventus Maçı Analizi
Galatasaray Juventus karşılaşmasında Juventus’ta önemli bir eksik bulunuyor. Pirlo TT Arena’da oynanacak olan Şampiyonlar ligi 6. karşılaşmasında yer almayacak. Galatasaray Juventus maçı saat 21:45’te oynanacak. 10 Aralık 2013 tarihinde tur atlamak adına önemli bir maç olan Galatasaray – Juventus maçı için Kopenhag takımıda heyecanlı. Real Madrid grupta ilk sırada ve Juventus ise 2. sırada 6 puanla rakibi temsilcimiz Galatasaray ise Kopenhag ile birlikte 4 puanla 3. ve 4. sırayı paylaşıyor. Kopenhag Real Madrid karşısında beraberlik alması durumunda Galatasaray’ında beraberlik alması yada kazanması gerekecek. Galatasaray kazanırsa 2. olarak Şampiyonlar liginde bir üst tura yükselme şansını elde edecek. Bu yüzden Galatasaray için son karşılaşma olan Juventus maçı oldukça önemli. Real Madrid dışında gruptaki tüm takımlar son maçlarında puan ve puanlar alarak bir üst tura yükselmek istiyor.
galatasaray-juventus-sampiyonlar-ligi-maci-ne-zaman-hangi-kanalda
Galatasaray – Juventus Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda?
Galatasaray Juventus maçı Türk Telekom Arena’da 10 aralık 2013 tarihinde oynanacak. Şampiyonlar ligi B Grubu son karşılaşması olan Galatasaray – Juventus maçı saat 21:45’te başlayacak. Salı günü oynanacak olan bu zorlu ve önemli karşılaşma Star Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Star TV’de izlenebilecek karşılaşmada tüm Türkiye Galatasaray’ı destekleyecek ve Şampiyonlar liginde grubu geçmek için mücadele edecek.
juventus-galatasaray-maci-ne-zaman
Galatasaray – Juventus 10 Aralık 2013
Galatasaray Juventus ile karşılaştığı ilk maçta 2-2 berabere kalmıştı. Juventus’un sahasında oldukça iyi bir oyun sergileyen Galatasaray ilk maçta Juventus’u adeta elinden kaçırmıştı. Ancak, 2. karşılaşmada Juventus 2 puan farkını iyi değerlendirmenin peşinde. Galatasaray Juventus karşısında alacağı galibiyet ile 2. olarak Şampiyonlar Liginde devam etmek istiyor. Fakat, 3. olarak UEFA’da devam etme şansınıda kaybetmemesi gerekiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ