Galatasaray – Kopenhag Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar ligine kötü bir başlangıç yapan, fakat sonrasında Juventus deplasmanında oynadığı oyun ve 2-2 lik beraberlik sonrasında grupta şansının olduğunu gösteren Galatasaray’ın grubun en zayıf takımı olarak gösterilen Kopenhag ile TT Arena’da bu akşam karşı karşıya gelecek. 23 ekim 2013 Galatasaray – Kopenhag arasında oynanacak olan Şampiyonlar ligi 3. hafta karşılaşmaları grubun kaderini belirleyecek.
Galatasaray Kopenhag Şampiyonlar Ligi Karşılaşması
Real Madrid, Galatasaray ve Kopenhag maçlarını kazanarak puanını 6’ya yükseltmiş ve grup lideri olmuştu. Real Madrid’in gruptan lider olarak çıkacağı belli. Fakar, diğer 3 takımdan herşey beklenebilir. Galatasaray Juventus deplasmanından 1 puan alarak büyük şans yakaladı. Kopenhag maçını kazanması durumunda Real Madrid Juvestus karşısında favori olduğu için maçı kazanacaktır. Galatasaray kalan maçlarında yenilmez yada Juventus ve Kopenhag maçlarınıda kazanırsa gruptan 2. olarak çıkabilir. İşte Galatasaray’ında bulunduğu Şampiyonlar Ligi B Grubu puan durumu;
Şampiyonlar Ligi B Grubu Puan Durumu
1 Real Madrid 6 puan
2 Juventus 2 puan
3 FC Kopenhag 1 puan
4 Galatasaray 1 puan
galatasaray-kopenhag-maci-ne-zaman-hangi-kanalda
Galatasaray – Kopenhag Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda
Galatasaray Kopenhag karşısında oynanacak olan maçı malesef Star Tv vermiyor. Maç DSmart kanalında canlı olarak yayınlanacak. 23 ekim 2013 çarşamba saat 21:45 ‘te oynanacak olan Galatasaray – Kopenhag karşılaşması D-Smart kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maç Galatasaray’ın sahasında yani Türk Telekom Arena’da oynanancak. Galatasaray – Kopenhag maçının hakemi Aleksandar Stavrev olarak belirlendi. Galatasaray bu maçın ardından 2 hafta sonra Kopenhag sahasına Danimarka’ya gidecek. Galatasaray 2 maçtanda 3 puan almak için savaşacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ