Galatasaray – Orduspor 4-2 Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Lig’in 23. haftasında zorlu Orduspor maçına çıkan Galatasaray ilk yarı 2-0 mağlup olmasına rağmen, 2. yarı attığı 4 golle maçtan 4-2 galip ayrıldı. Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşma 4-2 Galatasaray’ın Orduspor önünde tamamlamasıyla Spor Toto Süper ligin 23. haftasın 3 puanı alan taraf Galatasaray oldu. Galatasaray golleri ise Sneijder, Burak(2) ve Selçuk İnan şeklinde gerçekleşti.
Galatasaray 0 – 2 Orduspor İlk Yarı Özeti
İlk yarı sahaya sürülen ilk 11 ler şaşırttı. Özellikle Fatih Terim’in Galatasaray için yaptığı birkaç değişiklik çok konuşalacağa benziyor. Galatasaray Orduspor maçı için ilk 11’i şu şekilde oldu; Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Dany, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Sneijder, Amrabat, Burak Yılmaz, Drogba. Fatih Terim özellikle defans bölgesinde Sabri ve Riera’yı keserek yerine Eboue ve Hakan Balta’yı alırken cezalı Semih yerine Hakan Balta, Dany ile birlikte defansta oynadı. Yine cezalı Melo sahada yoktur. Bunu yerinede orta sahada bilindik isimlere yer verdi. Amrabat, Selçuk İnan ve Sneijder ileride ise Burak Yılmaz ve Drogba ile başladı. Galatasaray ilk yarı Orduspor’un 2 golüyle soyunma odasına gitti. 15. dakikada Selçuk İnan kendi kalesine attığı gol ve 45. dakikada Stancu’nun penaltıdan attığı golle Orduspor Galatasaray karşısında ilk devre 2-0 önde ayrılmayı başardı.
Galatasaray 4 Orduspor 2 İkinci Yarı Özeti
Galatasaray 2. yarı adeta sirkelendi ve 4 gol birden buldu. İlk golü sarı kırmızılıların yeni transferi Sneijder 58. dakikada kaydetti ve Galatasaray için umut penceresini araladı. 68. ve 70. dakikalarda Burak Yılmaz’ın başarılı golleriyle 3-2 öne geçen Galatasaray perdeyi Selçuk İnan’la kapattı. Selçuk İnan’ın 78. dakikada attığı golle Galatasaray Orduspor’u TT Arena’da 4-2 mağlup etmeyi başardı. Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında Galatasaray Orduspor karşılaşmasından 3 puan almayı başardı. 2. yarıda Dk. 67 Umut Bulut, Dk. 68 Sabri Sarıoğlu ve Dk. 87 Riera oyuna dahil olan oyunculardı.
Galatasaray – Orduspor 4-2 Golleri
Galatasaray Orduspor maçı sonrası puanını 46 ya yükselterek Süper Lig’te liderliği garantilemiş bir şekilde devam ediyor. Schalke karşılaşmasından 1-1 ayrılan ve iyi oynamayan Galatasaray ilk yarı Orduspor karşısında da kötü olmasına rağmen 2. yarı toparlandı ve maçı 4-2 ye getirmeyi başararak bu haftada 3 puan almayı başaran takım oldu. TT Arena’da oynana Galatasaray Orduspor karşılaşması 58. dakika Sneijder, 68. dakika Burak Yılmaz, 70. dakika Burak Yılmaz ve 78. dakika Selçuk İnan ile Galatasaray 4-2 kazanmayı bildi.
Galatasaray – Orduspor Resimleri

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ