Galatasaray Yeni Transferi Alex Telles Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray yeni transferi Alex Telles hakkında konuşan Mancini transfer memnun olduğunu açıkladı. Takımın Alex Telles üzerine kurulacağını ve oyun planını buna göre yaptığını belirten Mancini yeni transfer Alex Telles hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Galatasaray için alınan sonuçların muhteşem olmamasına rağmen oynanan oyunun iyi olduğunu belirten Mancini Alex Telles’in takıma büyük katkısı olmasını beklediğini belirtti.
Galatasaray Yeni Transferi Alex Telles
Galatasaray günlerdir uğraştığı Alex Telles transferinde ısrarcı olmasının sonucunu aldı. Alex Telles transferini gerçekleştiren Galatasaray trasnfer için Gremio’ya teklifte bulundu. Fakat, Gremio teklifi kabul etmeyerek 6 milyon euro peşin istedi. Bu tekligi kabul eden Galatasaray Alex Telles transferini gerçekleştirdi. Mancini’nin çok istediği Alex Telles transferi sonunda gerçekleşti. Alex Telles’in İstanbul’a gelerek imza atmasıyla Galatasaray ara dönemde iyi bir transfere imza atarak ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına devam ediyor.
galatasaray-yeni-trasnferi-alex-telles-kimdir
Alex Telles Kimdir?
Brezilya’nın önemli sol beklerinden biri olan Alex Telles kısa sürede başarıdan başarıya koşan bir futbolcu. 21 yaşındaki oyuncu süratli olması ve hücum konusunda oldukça başarılı olması ile biliniyor. Hücum oyun yapısına kısa sürede ayak uyduran ve oyunda aktif olarak 90 dakika durabilen Alex Telles 2011 yılında profesyonel futbol hayatına başladı. 21 yaşındaki genç oyuncu 15 aralık 1992 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. Tam adı Alex Nicolao Telles olan Galatasaray yeni transferi Gremio takımına ocak 2013’te yani tam 1 yıl önce transfer olmuştu. Brezilya’da 4. Ligte Juventude alt yapısında forma giydi. 2011 yılında profesyonel olan Alex Telles gösterdiği performans sonrasında Galatasaray yönetimi ve Mancini’ninde ilgisi noktasına girdi.
Alex Telles Hangi Bölgede Oynuyor?
Sol bek oynayan Alex Telles hücum hattına yarar sağlamak konusunda oldukça başarılı. Savunma hattının solunda yer alan Alex Telles sol açıklara büyük yarar sağlıyor ve atağın organize olarak ilerlemesi için takıma yön verebiliyor. Brezilya’da yılın en iyi sol beki seçilen Alex Telles Gremio’nun oyun taktiğinde değişikliğe gitmesi ve 3 defansa dönmesiyle birlikte sol bek olmaktan ziyade defansın göbeğinde yer aldı. Başarılı oyuncu Galatasaray’a imza atarak transferini gerçekleştirdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ