Galatasaray Yönetimi Fatih Terim'i Ağlattı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fatih-terim-agladi-miDün akşam Galatasaray yönetimi tarafından yapılan açıklama ile Galatasaray’dan ayrılan Fatih Terim tüm Galatasaray’lı taraftarlarda büyük üzüntüye neden oldu. Fatih Terim bu kez istifa etmedi. Fatih Terim Yönetim kurulu toplantısı sonucunda görevine son verilerek ayrıldı. Bunun üzerine duygusal anlar yaşayan Fatih Terim Galatasaray’lı taraftarların kapısında toplanması üzerine taraftarların yanına gelerek “Hakkınızı Helal Edin” dedi. Aracına binen Fatih Terim’in araç içerisinde ağladığı gözlerden kaçmadı.
İtalya Basını Şokta
Şampiyonlar Liginde Juventus ile karşılaşacak olan Galatasaray İtalya’n basınınıda şaşırttı. Hiç beklemediği bir şekilde Fatih Terim’in kovulmasıyla tüm spor basını şaşkına döndü. Juventus – Galatasaray maçının zor geçeceğini ve bu maçtan mutlak puan almaları gerektiğini bilen İtalya futbol severleri Galatasaray’ın teknik direktörlüğünü yapan ve başarılara imza atan Fatih Terim’in takımdan ayrılmasını hayretle karşıladı.

Fatih Terim Ağladı mı?

Fatih Terim kendisine destek vermek için gelen taraftar topluluğunun önüne çıkarak, “Hakkınızı Helal Edin” diyerek aracına bindi. Özel otomobilinde otururken göz yaşlarını tutamayan Fatih Terim yönetim ve Ünal Aysal’ın kendisini bu duruma düşürmesi ve Galatasaray’dan bu şekilde ayrılması nedeniyle büyük üzüntü içinde olduğunu gösterdi.
Galatasaray’lı Taraftar Fatih Terim’in Gönderilmesine Öfkeli
Taraftar öfkeli. Galatasaray taraftarı yönetimi rahat bırakacak gibi görünmüyor. Yönetim kurulunun aldığı karar ve Ünal Aysal’ın Fatih Terim’in gönderilmesindeki en büyük etken olması taraftarı öfkelendirmiş durumda. Galatasaray’lı taraftarlar bu olayı ve Fatih Terim’in Galatasaray’dan gönderilmesini protesto edecek. Bir sonraki lig maçında taraftar tezaruhatlarıylada yönetim kurulunu hedef alacaklarını açıkladı. Galatasaray’lı taraftar Fatih Terim’in gönderilmesiyle birlikte “Üşüyoruz Hocam” yorumunu yapmayıda ihmal etmedi. Fatih Terim’in Galatasaray’dan gönderilmesi ne gibi sorunlara neden olacağı ilerleyen zamanlarda belli olacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ