Gamze Özçelik – Uğur Pektaş Boşandı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasıyla tanınan Uğur Pektaş oyuncu ve sunucu Gamze Özçelik ile daha önce tanışmış ve Büyük Adada şaşalı bir düğünle evlenmişlerdi. Uğur Pektaş ve Gamze Özçeliğin boşanacağı iddiaları uzun süredir magazin gündemini meşgul ediyordu. Ancak, kesin bir bilgi yoktu. Çift ise herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.
Gamze Özçelik Arka Sokaklar Dizisi

Boşanıyorlar mı?
Beraber oynadıkları Arka Sokaklar dizisinde oldukça başarılı olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş dizide de iki sevgiliyi canlandırıyor ve evleniyorlar. Ardından diğer sezon Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik’ten Uğur Pektaş Arka Sokaklar dizisine geri dönerken dizide eşini oynayan Gamze Özçelik’in ise tayini başka bir şehre çıkıyor ve ayrı yaşamak zorun kalıyorlardı.

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik evliliği geçtiğimiz gün son buldu. Çift birlikteliklerini ortak anlaşma ile tek celsede boşanarak bitirdi. Uğur Pektaş, bu ayrılığa rağzıydı. Ancak, boşanma sonrası Uğur Pektaş arabasına binene kadar adeta terör estirdi. Uğur Pektaş, önce bir bayan gazeteciyi dövdü, ardından arabasıyla dubalara vurarak olay yerinden ayrıldı. Dizide bir polisi canlandıran Uğur Pektaş, Gamze Özçelik’ten boşanınca oldukça öfkelendi. Öfkesine yenik düşen Uğur Pektaş’ın, darp uyguladığı bayan gazeteci boşanma sonrası kendini kaybeden Uğur Pektaş’tan şikayetçi oldu. Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik’in boşanması tüm gazetelere haber olarak düşerken, çiftin tekrar barışarak evlenebileceğide iddialar arasında yer aldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ