Gökhan Özen JetSki Kayboldu Sinemalarda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yıllar önce tatilde jetski ile kaybolan Gökhan Özen şimdi bu anısını sinemalara taşıyor. Sinema filmi çekimlerine hazırlanan Gökhan Özen yanında bulunan arkadaşı içinde iyi bir oyuncu araıyor. Dramatik anlar yaşamasına rağmen bunu komedi filminde anlatmak isteyen Gökhan Özen izleyicileri güldürerek anısını anlatmak istiyor.
Gökhan Özen JetSki Sinemalarda
10 yıldır konuşulan ve neredeyse herkes tarafından bilinen Gökhan Özen’in Jetski ile kaybolma hikayesi film oluyor. Denizde 14 saat boyunca esir kalan ve arkadaşıyla birlikte kurtularılmayı bekleyen Gökhan Özen 14 saat sonra kurtulmuştu. 2003 yılında gerçekleşen olay sonrasında Gökhan Özen hem alay konusu olmuş, hemde ününü arttıran bir gelişme yaşamıştı.
gokhan-ozen-jetski-sinemalarda
Gökhan Özen JetSki Olayı Film Oluyor
Yaklaşık 7 aydır düşündüğü projede artık son noktaya geldiğini açıkladı. Yaşanan jetski olayında yanında bulunan arkadaşını canlandıracak iyi bir oyuncu aradığını söyleyen Gökhan Özen Kanal D ekranlarında yer alan Beyaz Show programına katıldı. Olayın geyik olarak anıldığını ve sinemada 2 saat boyunca insanlara drama  yaşatmak istemediğini, ancak dramatik bir olayı komedi filmi şeklinde sinemada yer aldıracağını belirten Gökhan Özen kendi yaşadığı olayı sinemaya taşımaya hazırlanıyor. Beyazıt Öztürk’in sorusu üzerine olayı anlatan Gökhan Özen yaşadığı jetski olayını sinema filmi yapacağını ve kaybolduğunda yanında bulunan arkadaşını canlandırması için esprili bir dille Beyazıt Öztürk’ten istedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ