Gonca Vuslateri Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların güzel oyuncusu Gonca Vuslateri oynadığı Yalan Dünya dizisindeki Eylem karakteriyle ününe ün katan isimlerden biri olmuştu. 15 yıldır ekranlarda olmasına rağmen çıkış dizisi olan Küçük Sırlar ve çıkış filmi olan Kaybedenler Kulübü’nden sonra tanınan bir isim olan Gonca Vuslateri Yalan Dünya dizisiyle hemen hemen herkesi bildiği bir isim haline geldi. Gonca Vuslateri‘ne ait fotoğraflar, Gonca Vuslateri kimdir, Gonca Vuslateri hayatı hakkında bilgiler ise makalemizde sizler için yer alıyor.

Gonca Vuslateri Kimdir? Hayatı

Tam adı Nazlı Gonca Vuslateri olan ve 1986 yılında Bursa’da dünyaya gelen Gonca Vuslateri Adana’da bulunan bir lojmanda yaklaşık 8 yıl hayatını devam ettirdi. Babasının Astsubay olmasından ötürü lojmanda büyüyen Gonca Vuslateri babasının emekli olmasıyla birlikte 1994 yılında Bursa’ya tekrar geldi. 12 yaşındayken anne ve babasının boşanmasıyla birlikte Gonca Vuslateri Annesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaya başlayan Gonca Vuslateri Kadıköy’ü seven ve Kadıköy’de yaşayan ünlüler arasındadır. Henüz küçük yaşlardayken aldığı oyunculuk eğitimi sonrasında İntaş Lisesinden mezun olarak Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiştir. Ablası müzisyon olan Gonca Vuslateri ilk defa Ruhsar dizisinde rol alarak oyunculuğa başladı. Televizyon izlemeyi sevmeyen ve evinde televizyon bulundurmayan Gonca Vuslateri dizi karakterlerini canlandırmayı ve ekran karşısında olmayı seviyor. Bir süre Mehmet Turgut ile sevgili olan Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde Samanyolu TV (STV) ekranlarında bir dizi filmde kapalı olarak rol aldı. Oynadığı bu karakterle çok konuşulan Gonca Vuslateri‘nin oynadığı dizi ve tiyatro oyunlarının isimleri ise şöyle;

Gonca Vuslateri Oynadığı Tiyatro Oyunlarının İsimleri

2010 senesinde Dot Tiyatro’da Punk Rock oyununda Simon Stephens karakterini,
2013 yılında Craft Tiyatro’da Kabin oyununda Kemal Hamamcıoğlu karakterini canlandırdı.

Gonca Vuslateri Oynadığı Dizi ve Filmler

1997 yılında Ruhsar dizisi,
2000 senesinde Eyvah Kızım Büyüdü dizisi,
2004 senesinde Aliye dizisi,
2004 yılında Büyük Buluşma dizisi,
2006 yılında Kız Babası dizisi,
2009 senesinde Canım Ailem dizisi,
2009 yılında Bornova Bornova Hande filmi,
2010 – 2011 senelerinde Küçük Sırlar dizisi,
2011 yılında Kaybedenler Kulübü filmi,
2011 yılında TRT1’de bulunan Yerden Yüksek dizisi,
2012 senesinde Star Tv’de yer alan İbreti Ailem dizisi,
2012 – 2013 yıllarında Kanal D ekranlarında Yalan Dünya  dizisinde Eylem aynı zamanda Vasfiye karakterlerini canlandırdı.

Gonca Vuslateri Fotoğrafları

 


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ