Gülben Ergen Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Oyuncu, Sunucu, Manken ve Şarkıcı olan Gülben Ergen öncelikle kariyerine oyunculukla başlamış ve şimdilerde ise sunuculukla kariyerine devam etmektedir. Programında sıcak kanlı olması ve geçmişten günümüze birçok kişinin hayranlığını kazanmasıyla birlikte kariyerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Gülben Ergen hakkında bilgiler, Gülben Ergen fotoğrafları, Gülben Ergen’in kariyeri gibi bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.
Gülben Ergen Kimdir?
Anadolu Ateşi’nin kurucusu ve sahibi olan Mustafa Erdoğan evlenerek Ares, Güney ve Atlas adında 3 çocuk sahibi olan Gülben Ergen boşandıktan sonra tekrar TV sektöründe program sunuculuğu yaparak geri dönmüştü. 25 Ağustos 1972 yılında dünyaya gelen Gülben Ergen Kadıköy doğumludur. En iyi kadın oyuncu, Yılın bestesi gibi birçok ödül alarak adından söz ettiren Gülben Ergen albüm çıkarmayada devam ediyor. Gülben Ergen 2013 yılında Düşman Olmaz Benden ve yine aynı yıl Sen isimli albümlerini çıkarmıştı. Geçtiğimiz yıl Show Tv ekranlarında Bir Milyon Kimin isimli yarışmada jüri olarak görev yapan Gülben Ergen yine Show Tv ekranlarında gündüz kuşağına program yaptı.
Gülben Ergen Nasıl Kilo Verdi?
Eşinden ayrıldıktan sonra TV ekranlarında bomba gibi dönen Gülben Ergen kısa sürede verdiği kilolarla ve yaptığı diyetlede olay olmuş ve nasıl kilo verdiği merak konusu olmuştu. Eşi Mustafa Erdoğan’dan boşanmasına rağmen çocukları Ares, Güney ve Atlas için oldukça iyi anlaşan Gülben Ergen zaman zaman katıldığı sosyal sorumluluk projeleriylede biliniyor. Gülben Ergen’in son zamanlardaki en güzel fotoğrafları ise foto galerimzide bulunuyor.

Gülben Ergen Fotoğrafları

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ