Güneşi Beklerken 16. Bölüm Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D’nin sevilen dizisi Güneşi Beklerken fragmanı yayınlandı. 16. bölüm bayramdan sonra 20 ekim pazar günü yayınlanacak. Kanal D’nin sevilen gençlik dizisinde bu hafta neler olacak? Kerem eski haline geri mi dönüyor. Güneşi Beklerken 16. bölüm özeti 20 ekim 2013 pazar günü saat 20:00’da ekrana gelecek. Güneşi Beklerken dizisinin yeni bölümünü merak edenler için özeti ipucu verebilir.
Güneşi Beklerken 16. Bölüm Özeti
Güneşi Beklerken, dizisinin bu bölümünde Kerem artık eski Kerem oluyor. Bunun nedeni ise Zeynep’ten kendisini nefret ettirmek istemesidir. Zeynep’in nefretini kazanmak ve bu sayede kendisinden uzaklaşmasını sağlamak isteyen Kerem bu davranışından dolayı acı çeker. Çünkü, Zeynep Kerem’in durumunu görünce gözyaşlarını tutamaz. Zeynep bu duruma anlam veremez ve Yağmur’la konuşur. Yağmur ise Kerem’i cezalandırmanın peşindedir.
gunesi-beklerken-16-bolum-ozeti
Barış amcasının sözlerini aklına takar ve doğru olma olasılığını sürekli düşünür. Cihan Hoca’ya verdiği sözleri adeta unutarak eski günlerine dönen Kerem bu durumu arkadaşı Can ile paylaşmaktadır. Can bu durumdan memnun olmasada Kerem’e destek vermek zorundadır. Kerem’in isteği ise Can için işlerin karışmasına neden olur. Çünkü, Kerem Can’dan yapması oldukça bir isimle ilgili bir oyun ister.
Murat Jale’nin tedavisiyle ilgili olarak kötü haber getirir. Cem ise Tülin’i zor duruma düşürmektedir. Cem daha önceden bulunan görüntülerle Tülin’i tehdit eder. Kerem, Zeynep’in kendisinden nefret etmesini sağlar. Ancak, bundan herkes etkilenir. Okul müdürüde değişiyor. Yeni okul müdürü herkesi şaşkına çeviriyor. Güneşi Beklerken dizisinin 16. bölümü yine heyecanlı, yine dop dolu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ