Hadise Beyaz Show İzle

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

4 Kasım 2011 Cuma’yı 5 Kasım Cumartesiye bağlayan gecede Beyaz Showla gülüp eğlenmek isteyenleri bugün daha önceden birçok kez beyaz showa gelerek gözlere şölen yaşatan Hadise bu haftaki programın konuğu oluyor.
Hadise Beyaz Show programında kırmızı elbisesiyle geldi. Önce Beyazıt Öztürk’le kısa bir sohbet yaptı. Ardından tüm konukları selamlayıp tokalaşarak seyircilerin alkışları eşliğinde yerine oturdu. Beyazıt Öztürk’ün en çok sevdiği ve en çok ilgilendiği konuklardan biri olan Hadise seyircileri mest etti. Sesi kadar dans şovlarıylada izleyicileri çoşturan Hadise elbisesiyle oldukça şık olmuştu. Danslarıyla beğeni toplayan Hadise fiziğiyle yürükleri ağızlara getirdi. Oldukça güzel elbisesini başarılı bir şekilde taşıyan Hadise topuklu ayakkabısıda bayanlar tarafından ilgi gördü.
Beyaz Show Konukları Kimler?
Beyaz Show 23:00’da başladı. Programın diğer konukları ise Anadolu Kartalları filminin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Çağatay Ulusoy oldu. Hadise önceki programında giydiği elbiseye benzer bir kıyafetle ve kırmızı elbisesiyle oldukça seksi ve frikik vermeye aday kostümüyle programa renk katacağa benziyor.

Hadise Beyaz Show İzle

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ