Hadise Yeni Sevgilisi Ozan Çelik Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hadise aşk dedikodularına yenisi eklendi. Hadise bu kez kalbinin prensini buldu. Yeni bir aşka başlayan Hadise’nin İzmir’li bir işadamı ile aşk yaşadığı iddai ediliyor. İş adamı Ozan Çelik’ın Hadise ile birlikte olduğu çiftin henüz birlikteliklerini açıklamadıkları iddiası magazin gündemini meşgul eden yeni haberler arasında yer alıyor.
Hadise’nin Sevgilisi Kim?
Ozan Çelik Hadise aşkının 1 aydır sürdüğü ve geçtiğimiz akşam Ulus Sunset’te çiftin birlikte yemek yedikleri belirtildi. Albüm adlı gece kulubünde geceye devam eden Ozan Çelik ve Hadise bol bol dans ettikten sonra zaman zaman öpüştükleri iddia edildi. Gittikleri mekana ayrı ayrı gelen ancak birlikte bir locada oturarak eğlenen
Hadise ve yeni aşkı Ozan Çelik’la ilgili görüntü bulunmuyor. Sevgili oldukları ve Hadise’nin yeni aşkının Ozan Çelik olduğu iddiaları var.
hadise-yeni-sevgilisi-ozan-celik-kimdir

Hadise Ozan Çelik Birlikte mi?

Geçtiğimiz günlerde Hadise artık aşk istediğini açıklamıştı. Ancak, güzel şarkıcı Hadise yada işadamı Ozan Çelik’ten bu birliktelik hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İddiaların doğru olup olmadığını yanıtlamaları durumunda ünlüler arasında önemli bir yeri olan Hadise’de sevgili olan çiftler arasına girecek. Nasıl bir erkek aradığını her seferinde dile getiren Hadise ilerleyen zamanlar iyi bir evlilik yapmayı çok istediğini belirtmişti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ