Hamit Altıntop Galatasaray ile Anlaştı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Real Madrid’de forma giyen Hamit Altıntop için Fenerbahçe ve Galatasaray büyük transfer çabalarına girdi. Fenerbahçe Hamit Altıntop’u transfer etmek üzereyken araya Galatasaray girdi. Fenerbahçe transfer çabalarında biraz geri kalınca Galatasaray Hamit Altıntop ile anlaşmaya vardı.
Hamit Altıntop transfer etmek isteyen Galatasaray sonunda amacına ulaşıyor. Transfer dönemini en etkili şekilde devam ettiren sarı kırmızılı ekip Hamit Altıntop gibi dünyaca ünlü ve Türk statüsünde oynayabilen bir oyuncuya kavuşacak. Hamit Altıntop ile Galatasaray arasında 4 yıllık bir anlaşma sağlandı. İmzalar henüz atılmamış olsada Hamit Altıntop büyük oranda Galatasaray’da. Real Madrid’de oynayan Türk asıllı oyuncu için tek sorun bonservisti. Galatasaray’ın bugün açıklamalarına göre Real Madrid ile görüşülmüş ve Hamit Altıntop için bonservistede anlaşmaya varıldı. Hamit Altıntop transfer için Galatasaray’ı seçti ve Real Madrid ile bonservis bedelleri konusunda anlaşmaya varıldı.

Fatih Terim’inde çok istediği Hamit Altıntop için transfer ücretleri ise belli oldu. Hamit Altıntop Galatasaray’dan yıllık en az 3,5 milyon euro alacakken bu rakam oynadığı maç ve attığı golle göre artabilecek. Hamit Altıntop ile Galatasaray arasında sözleşme imzalanması ise önümüzdeki saatlerde gerçekleşmesi bekleniyor.
Hamit Altıntop Galatasaray’da. Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’ye çalım atarak Hamit Altıntop transferini gerçekleştiriyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ