Hamit Altıntop Sakatlık Nedeniyle 5 Ay Yok

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’da sakatlanan Hamit Altıntop krizi devam ediyor. Hamit Altıntop’un geçtiğimiz maçlarda oynamaması sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu zaten gösteriyordu. Son haftalarda sakatlık nedeniyle formadan yoksun kalan Hamit Altıntop sürpriz bir şekilde ameliyat kararı ile 3 ay ve 5 ay arasında sahalardan uzak kalabileceği düşünülüyor.
Hamit Altıntop Sakatlandı
Galatasaray’da sakatlanan Hamit Altıntop tedavi edilmesine rağmen iyileşme göstermedi. Bu durumda Hamit Altıntop’un ameliyat olma ihtimalini gündeme getirdi. Hamit Altıntop ameliyat olması durumunda en az 3 en fazla 5 ay sahalardan uzak kalabilir. Hamit Altıntop Galatasaray’ın bu kötü gidişine dur diyebilecek futbolculardan biriydi. Ancak, Hamit Altıntop sakatlık nedeniyle tedavi olması rağmen iyileşmeyince Hamit Altıntop için ameliyat ihtimali gündeme geldi.
hamit-altintop-sakatligi-galatasaray
Sakatlık sebebiyle 5 ay sahalardan uzak kalan Hamit Altıntop’un bu iddiaların doğru olması durumunda Hamit Altıntop Galatasaray’a ilk devre yarar sağlayamayacağı gibi Ligin 2. yarısında durumunun net olarak belirlenemeyeceğide bir gerçek. Hamit Altıntop Galatasaray’da 3 ila 5 arasında olmayabilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ