Hande Doğandemir Sevgilisi Okan Yalabık Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Güneşi Beklerken dizisiyle bir anda şöhret basamaklarını hızlı hızlı tırmanan dizinin Zeynep karakteri Hande Doğandemir’den aşk haberi var. Hande Doğandemir röportajında aşık olduğunu ve erkek arkadaşıyla mutlu olduğunu belirtti. Hande Doğandemir birlikte olduğu erkek arkadaşının ismini vermedi. Fakat, ünlü oyuncu Hande Doğandemir’ın arkadaş ve akrabalarından alınan bilgiler doğrultusunda sevgilisinin Okan Yalabık olduğu öğrenildi.
Hande Doğandemir Sevgilisi Kimdir?
Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan Okan Yalabık daha önceden birçok projede de yer almıştı. Ünlü oyuncu Okan Yalabık güzel ve yeni yıldız Hande Doğandemir’in gönlünü çalmayı başarmış görünüyor. Güneşi Beklerken dizisinin Zeynep karakterini canlandıran Hande Doğandemir dizinin ardından yaşadığı bu aşklada magazin gündemine girmeyi başardı.
hande-dogandemir-sevgilisi-kimdir
Güneşi Beklerken Zeynep Hande Doğandemir Sevgilisi Kim?
Genç yıldız Hande Doğandemir verdiği röportajda aşkın kendini beslediğini ve aşk sayesinde başarısının artarak devam ettiğini belirtti. Güneşi Beklerken dizisinde elde edilen başarıya eklenen Okan Yalabık aşkının güzel oyuncu Hande Doğandemir’i mutlu ettiği ortada. Hande Doğandemir özel hayatında hiç bu kadar huzurlu olmadığını ve herşeyin ilk kez bu kadar yolunda olduğunu belirterek mutlu olduğunu dile getirdi.
okan-yalabik-hande-dogandemir-aski
Hande Doğandemir Kiminle Birlikte?
Hande Doğandemir sevgilisi olduğunu itiraf etti. Mutlu olduğunuda belirtti. Fakat, Güneşi Beklerken dizisinin güzel oyuncusu Hande Doğandemir kiminle aşk yaşadığını söylemedi. Yakın çevresi ise Hande Doğandemir’in Okan Yalabık ile beraber olduğunu açıkladı. Hande Doğandemir ve Okan Yalabık’tan bu aşk konusunda bir açıklama gelmezken, Hande Doğandemir’in mutluluğu gözlerinden okunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ