Hangi Burç Hangi Durumda Pes Eder

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İnsanlar arasında yaşamın her anında mücadeleler bulunmaktadır. Burçların bu mücadelelerde çabuk pes edenler ve bir süre sonra pes edenler olarak ayrıldığı bir gerçektir. Fakat, bunun içinde önemli mücadeleler verilmesi gerekmektedir. Sadece sevgili ve eşler arasında değil, arkadaş ve tanıdıklarınızda da bu durum geçerlidir. Hangi burcun hangi durumda pes edeceği konusuna değinerek, her burç için özel durumları sizlere anlatacağız.
KOÇ Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Pes etmeyen burçlardan biri olan Koç burçlarına karşı vereceğiniz mücadelede kesinlikle onunla çatıştığınızı göstermeyin. Çünkü, koç burçları çatışmak, karşılıklı inatlaşma ve mücadeleden zevk alırlar. Koç burçlarına karşı geri planda durmak ve onun saldırdığı anlarda saldırmamak gerekmektedir. Kısacası Koç burçları sizin onunla inatlaşmadığınız gördüğünde pes eder. Bunun için sanki siz pes etmişsiniz gibi davranmanız gerekecektir.
Boğa Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Boğa burçları herşeyden önce saygı ister. Karşılıklı mücadeleye girdiğinizde haklı olduğunuz yerlerden bahsederek onu suçlar gibi konuşup tavır yaparak pes etmesini bekleyebilirsiniz. Bu durumda kendi gelerek gerçekten böyle olduğunu fark etmediğini ve yaptıklarından dolayı pişman olmasa bile sizin fikirlerinizide önemsediğini belirtecektir.
İkizler Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
İkizler burcu pes etmeden önce mutlaka eskiyi açacaktır. Karşısındakini zayıf düşürmek için her yola başvurabilir. Bu durumlarda sizde aynı davranırsanız, istediğini almış olacak. Bu gibi durumlarda ani bir şekilde iletişiminizi kesin ve kesinlekle bulunduğu ortamlarda bile yer almayın. Bir süre sonra hata yaptığını düşünerek soluğu yanınızda alacaktır.
hangi-burc-hangi-durumda-pes-eder
Yengeç Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Yengeç burçları tartışmalarda genellikle konuyu farklı noktalara çekmeye çalışmaktadır. Sorunun gerçek nedenini sürekli üzerine basarak anlatmanız durumunda kazanırsınız. Bir süre sonra pes eden ve üzerine gidildiğinde kolay pes eden burçlar arasında yer almaktadır.
Aslan Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Aslan burcu kolay pes etmez. Fakat, duygu sömürüsünede dayanamaz. Akıllı ve kurnaz olunması durumunda Aslan burçlarıda kısa sürede pes ettirilebilir. Eğer, üzerine gider ve meselede haklı olduğunuz söylerseniz, inatlaşacaktır. Tam tersi “Ben şöyle yaptım, ama sende şunu yaptın. Bu yüzden çok üzüldüm.” gibi cümlelerle yaklaşmanız gerekiyor.
Başak Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Başak burçları isteklerinden zor vazgeçen burçlardandır. Başak burçlarıyla mücadeleye girdiğiniz yendim sanarsanız bundan hemen emin olmayın. Çünkü, başak burçları genellikle kaybetmiş gibi yaptıklarından kendilerini sizden saklarlar. Yani, siz konuyla ilgili mücadeleyi kazanırsınız, fakat onu uzun bir süreliğine kaybedebilirsiniz. Başak burçlarıyla mücadeleye girdiğinizde çok fazla üzerine gitmez ve onu dinlerseniz, size orta yolu gösterecektir. Mücadele sırasında göstermese bile sonrasında mutlaka size orta yolu bulacak bir çözüm önerisi olacaktır.
Terazi Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Terazi burçları kolay pes etmez. Eğer, mücadeleyi çok çabuk bırakıyorsa, sizden elde ettiği yada edeceği daha büyük bir mücadelesi olacaktır. Kazandığınızda sevinmek yerine yeni mücadelelerin neler olacağı merak edin.
Akrep Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Akrep çok çabuk güvenmeyen tiplerdendir. Mücadelenizde yalan olduğunu düşünecek ve çabuk pet etmeyecektir. Akrep burçlarının pes etmesi sizin mücadelenizi ne kadar uzun zamana yaydığınıza bağlıdır.
Yay Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Yay burçları mücadeleyi siz kazanmışsınız gibi davranır. Ancak, kendi kafasındakini yapmaya devam eder. “Tamam. Doğru söylüyorsun!” diyerek pes etmiş gibi görünsede, kendi düşüncesini uygulamaya devam edecektir.
Oğlak Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Oğlak burcunun pes etmesi için onu düşündüğünü göstermelisiniz. Ondan taraf olduğunuzu belirterek zamanla yumuşamasını sağlamalısınız.
Kova Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Kova burçları 2 düşünceye sahip olur. Birincisi sizinle uzlaşmak ister. İkincisi ise sizi yenmek için tüm gücünü harcar. Eğer, sizinle uzlaşmak istiyorsa, bilinki size değer veriyor. Eğer sizi yenmek istiyorsa, çok fazla umursamıyordur.
Balık Burcu Hangi Durumda Pes Eder?
Balıklar sizi kısa sürede ikna edebilir. Eğer onu rahatsız ederseniz, hayatına müdahalelerde bulunursanız sizden bıkabilir. Kısa sürede pes etmesi için tek yol canını sıkmanız olacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ