Hangi Durumlarda Burun Estetiği Yapılır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Genelde burun küçültme odaklı algılansa da Çin ve Japonya’da yapılan burun büyütme ameliyatlarının artması bu konuda günümüzde gerçekten ihtiyacında ne kadar arttığını ve ülkemizde güvenilir bir estetik cerrahının bulunması konusundaki önemi arttırmaktadır. Burun estetiği (rinoplasti) bir kişinin burnunun belirli bir kısmının boyutunu artırmak veya azaltmak için daha estetik bir görünüm veren kozmetik bir cerrahi işlemdir. Burun büyütme de burun köprüsüne yükseklik ekleyebilir veya çıkıntısını arttırmak için burun ucunun şeklini değiştirebilir. Estetik cerrahın büyütme rinoplastisinde iki seçeneği vardır. Açık revizyon rinoplasti veya kapalı rinoplasti. İşlem seçimi, hastanın istediği burun şekline göre estetik cerrah tarafından belirlenir.
Burun estetiği kliniğimizde açık rinoplasti, burnun dış kısmına insizyon gerektirir. Bu prosedür estetik bir cerrahın burun kemiğine ve kıkırdak kısmına daha iyi erişmesini sağlar. İyileşmesi üzerine sonuçların son görünümü biraz daha zaman alır. Küçük bir yara izi kalır ve iyileşip kaybolması biraz uzun sürer. Öte yandan, kapalı rinoplastide, estetik bir cerrah, burun deliği içindeki kesiği yapar ve buruna büyütme için hedeflenen burun parçalarına erişme konusunda daha az özgürlük verir. Bununla birlikte, bu prosedür, bir kişiyi görünür bir yara izine sahip olmaktan kurtarır.

Kepçe kulak ameliyatı ise burun ameliyatına göre daha az tercih edilse de genel olarak bilinen ve yapılmakta olan bir estetik ameliyattır. Kesinlikle kepçe kulak ameliyatı en az burun ameliyatı kadar gerekli ve kolay bir estetik ameliyattır. OP. DR. Hasan DUYGULU sizlere iki konuda da en iyi estetik çözümleri sağlayabilecek başarılı bir doktordur. www.hasanduygulu.com adresinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ