Hava Durumu 10 Günlük

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bayramın 2. günü gece saatlerinde başlayan sağanak yağışlarının devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılarda Marmara bölgesi, Batı Karadeniz ve yurdun diğer bazı kesimlerin kuvvetli yağışlar görülebileceği belirtildi. Yağmurun yağmasıyla birlikte sıcaklıkların ise birkaç derece düşebileceği, özellikle gece saatlerinde ve yüksek kesimlerde daha fazla soğuk görülebileceği açıklandı.
Hava Durumu Tahmini
Meteroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada batı bölgeleri başta olmak üzere birçok kesimde sağanak yağış bekleniyor. Batı kıyı bölgelerinde ise yağışın en kuvvetli olacağı bölgeler olarak bildirildi. Yağışların birkaç güne kadar yurdu terk etmesi beklenirken, 10 gün içinde sıcaklığın çok fazla değişmeyeceği, sonrasında ise sıcaklıkların yavaş yavaş düşebileceğide tahmin ediliyor.
10-gunluk-hava-durumu-ekim-2013
10 Günlük Hava Durumu
İstanbul, Sinop, Eskişehir, Yalova, Kastamonu, Adana, Osmaniye, Balıkesir, Bursa, Bolu, Bartın, Mersin, Hatay, Karabük, Afyonkarahisar, Kütahya, Düzce, Zonguldak, Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Ankara gibi şehirler sağanak yağıştan en çok etkilenecek şehirlerdir. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda ani sel baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği özellikle alt katlarda oturanların su baskınlarına karşı önlem almaları gerektiği zaman zaman oluşabilecek hortum ve yıldırım çarpmasına karşıda dikkatli olunması istendi. Aynı zamanda heyelan diğer olumsuzluklar nedeniyle oluşabilecek ulaşım sorununu karşıda tedbirli olunmaı gerekiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ