Hava Sıcaklığı Düşecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

hava-sicakligi-dusecek-miHava sıcaklığının bu akşamdan itibaren düşmesi beklenirken bazı kesimlerde yer yer yağışlar bekleniyor. Uzmanlar tarafından kuvvetli sağaanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle sel, su baskını ve rüzgar nedeniyle oluşabilecek maddi zarar ve can kayıpları için dikkatli olunması gerektiği belirtildi.
Hava sıcaklığını düşmesiyle birlikte bu gece saatlerinden itibaren Türkiye’nin batı bölgelerinde yağış bekleniyor. Güney bölgeleride bu yağıştan nasibini alacak. Hatay bölgesinde yağışın oldukça kuvvetli olması beklenirken, sıcaklığında 6 dereceye kadar düşebileceği belirtildi.

Hava Sıcaklığı Düşecek mi?

2013 yılı için yaz aylarının sonuna geldik. Sonbahar aylarının ise belkide son yaz günlerini yaşıyoruz. Yağışlarla birlikte gelen hava sıcaklıklarının düşüşü 6 dereceye kadar olacak. maltepe escort En az ise 3 derece hava sıcaklığının bu geceden itibaren düşmesi bekleniyor. Özellikle yaz aylarını sevenler için üzücü haber olabilir. Fakat, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. Okulların açılmasıyla birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi için öğrenciler açısından gayet olumlu. Özellikle sıcak günlerde ders çalışmak konusunda zorlanan öğrenciler için yarından itibaren bunaltıcı sıcaklardan 2013 için kurtulmak anlamına geliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ