Hazar Ergüçlü Resimleri – Simay Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kuzey Güney dizisinden tanıdığımız Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz Cuma akşamı Beyaz Show’a konuk oldu. Kuzey Güney dizisinde Simay karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, programda neşeli hareketleri ve gülüşüyle sevenlerinin karşısına çıkarken, diziyle ilgili yaşadığı bazı anılarıda anlattı. Hazar Ergüçlü, Kuzey Güney dizisi için saçını kendi elleriyle kestiğini belirtti.
Hazar Ergüçlü Nasıl Oyuncu Oldu?
1992 doğumlu olan Hazar Ergüçlü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde doğmuş olan ve oyunculuk konusunda yeni sayılabilecek genç bir bayan. Lefkoşa belediyesinde ilk tiyatro çalışmasını yapmaya başlayan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in Gölgeler ve Suretler filminde Ruhsar karakterini canlandırarak ilk sinema filmini yapmış oldu. Oyunculuk için ilk adımları olsada, hemen ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 2011’in son aylarında başlayan Kuzey Güney dizisinde oynamaya başladı.
Kuzey Güney Dizisinin Kötü Karekteri Simay
Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakterini canlandıran başarılı genç oyuncu Hazar Ergüçlü, dizide önce Kıvanç Tatlıtuğ yani Kuzey’in sevgili oldu. Ardından hamile olduğunu söyleyerek Kuzey’le evlenen Simay, sonrasında Kuzey’in düşmanlarından Ferhat’la tanıştı. Ferhat’ın oyunlarına alet olan Simay, Ferhat’ın ölmesine ve Kuzey’in Simay’la boşanmak istemesine rağmen dizide devam eden baş karakterlerden biri olmaya devam ediyor. Son olarak saçını kestiren Simay Kuzey’den boşanmayacağını söyleyerekde bir nevi dizide uzun süre devam edeceğini belli etmiş oldu.

Hazar Ergüçlü Resimleri – Foto Galeri













 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ