Hiç Bitmeyecek Bir Aşk Hikayesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun soluklu, mutlu ilişkiler, yeni evlenecek bütün çiftlere ilham verecektir. Birbirlerine ilk günkü gibi aşık, tam 63 yıldır evli olan, uzak diyarlardan Wanda ve Joe çifti gibi. Tatlı çiftimiz 28 Aralık 1950 yılında nişanlanıp, iki yıl sonrasında 1952’de evleniyor. Bundan tam 63 yıl sonra, evlendikleri günü yeniden canlandırmak istiyorlar ve torunlarına hiç unutamayacakları bir armağan vererek, yeniden gelinlik ve damatlık giyerek kamera karşısına geçiyorlar. Gülümsemeleri ve enerjileriyle birçok yaşıtını kıskandıran Wanda ve Joe, hayata bakışlarını hiç değiştirmeden, 63 yıl birlikte, mutlu yaşamışlar. Bu mutluluklarını 63 yıl sonra taçlandırmak isteyen Wanda ve Joe, çektirdikleri fotoğrafların yeni evlenen çiftlere ilham, aile bireylerine de onları sonsuza kadar gülümseyerek hatırlamaları için verilecek kusursuz bir armağan olarak değerlendirmek istemişler.

Joe, Wanda’ya “Aşk her zaman kazanır; her şeyin sonunda, bir tek aşk önemlidir.” diyerek evlenme teklifi etmiş. Çift birbirleri için dünyadaki en doğru karar olduklarını dile getirmiş. 63 yıl boyunca devam eden bu güzel aşkın, daha uzun yıllar sürmesini diliyoruz.

Torunları Shalyn’ın “Aşk” projesi için kamera karşısında yeniden aşk yaşayan tatlı çift, birbirlerine yazdıkları mektupla da bu mükemmel aşkın halen devam ettiğini vurguluyor. Joe’dan Wanda’ya: “Sevgili Wanda, sana yazmayalı çok uzun zaman oldu. En son Kanada’da çalışırken yazmıştım. Neyse, seni hala eskisi kadar seviyorum; hatta muhtemelen daha fazla.” Böylece onların ki hiç bitmeyecek bir aşk hikayesi olarak kayıtlara geçiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ