Hiçbir Ücret Almayan Banka Hesabı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bankaların aldığı yıllık işletim ücreti, aidat, kullanım ücreti, eft, havale vb. ücretler artık banka müşterilerinin canını iyice sıkmaya başladı. Şikayetlere rağmen, tüketici haklarına başvurulara rağmen devlet bu konuda hiçbir düzenleme getiremedi. Bununla birlikte bankalar işletim ücretlerini dahada arttırarak vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Ancak, bu konuda alabileceğiniz bir takım önlemler mevcut.
Bankalara Masraf Ücreti Ödememek için Ne Yapılmalıdır?
Öncelikle eğer bankanız işletim ücreti, aidat yada yıllık ücret tarzında hesabınızdan yada kredi kartınızdan kesinti yapıyorsa, genellikle çoğu bankada bulunan 2 adet faturanızı otomatik ödeme talimatı vererek bu ücreti almalarını engelleyebilirsiniz. Ayrıca para transferleriniz için internet yada telefon şubesini kullanamnız daha uygun fiyatlarda para transferi yapabilmenize olanak sağlayacaktır. Eğer bankanızda böyle bir uygulama yoksa yada otomatik ödeme talimatı vermek istemiyorsanız, alternatif bir çözüm daha mevcut.
hicbir-ucret-almayan-banka-var-mi
Hiçbir Ücret Almayan Banka Var mı?
Hiçbir ücret almayan banka hesabınız olmasını ister misiniz? Araştırmalarımız sonucunda banka hesabı ve kredi kartlarından ücret almayan tek bir banka olduğunu öğrendik. Kuveyt Türk Katılım Bankasından hesap açtırdığınız hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Yıllık ücret, işletim ücreti, aidat vb. ücretler yok. Bununla kalmayıp Kuveyt Türk Katılım Bankası sizden eft, havale yada benzeri para transfer ücretlerinide almıyor. 1989 yılında kurulan Kuveyt Türk bankasının tek eksi yanı ise bankamatiklerinin her yerde bulunmamasıdır. Fakat, günümüzde bankamatik kartları tüm ATM ‘lerde ortak ATM olarak geçerli olduğunda bunuda az bir masrafla çözebilir yada Kuveyt Türk internet hesabınızdan isme havale ile tüm bankalara para transferi yapabilirsiniz. Oldukça basit olan bu işlemi cep telefonunuzdan da gerçekleştirebilir ve çevrenizde bulunan en yakın şubeden paranızı alabilirsiniz. Herhangi bir bankanın herhangi bir şubesine ücretsiz olarak isme EFT yapabiliyorsunuz. Hiçbir masraf, hiçbir ücret almayan Kuveyt Türk bankasını tebrik ediyor ve diğer tüm bankalarında Kuveyt Türk Katılım Bankasını örnek almalarını temenni ediyoruz. Sizde banka masraflarından bıktıysanız, en yakın Kuveyt Türk şubesine giderek anında hesabınızı açtırabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ