Hilal Cebeci Mahkemelik Oldu – Twitter Yüzünden

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal paylaşım sitesi Twitter ünlüleri hayranlarıyla buluştursa da bazen tatsız olaylara neden oluyor… Hayranlarıyla twitlerle iletişim kuran ünlüler, hakaret dolu mesajlar almaya başlayınca haklarını mahkemede arıyor…
HiLAL CEBECi: Genç şarkıcı avukatı aracılığıyla, tespit et tiği 150’nin üzerinde kişiyi kendisine hakaret ettikleri gerek çesiyle savcılığa şikayet ettiğini duyurdu. Fotoğraflarını, Twitter aracılığı ile paylaşmaya başladığı günden bu yana, bir yandan takipçi sayısını artırırken, bir yandan da kendisine açıkça küfür ve hakaret edenlerle başa çıkmaya çalışı yor du Cebeci. Zaman zaman sert tepkileri ne de şahit olduğumuz Cebeci, genel olarak sessizliğini koruyordu. Ancak bugün operasyona başlayan Cebeci, avukatıyla görüştü ve sonucu Twitter’ da açıkladı.
ADAM OL DA GEL
MURAT BOZ: Sanatçı, hayranları ile buluştuğu Twitter’ da ki adresine ge len hakaret içerikli bir mesajı yargıya taşıdı. Boz, sosyal paylaşım sitesindeki “BozzMurat” isimli adre sine gelen bir mesajdan şikayetçi olduğunu belirtti. Dilekçede, “Mina Ay” adıyla “mnaay” adresinden Murat Boz’un Twitter adresine gönderilen mesajda, “Adam ol da gel hıyar” diye yazdığı belirtildi.
KENDİSİNE KÜFÜR EDEN GENCİ HAPSE ATTIRDI
DEMET AKALIN:Twitter’dan kendisine küfür eden genci hapse attıran Demet Akalın, sözlükçüleri ayaklandırdı. Tüm ısrarlara rağmen şikayetini çekmeyerek 18 yaşındaki genci hapse attıran Akalın’a İncisözlük’ten uyarı geldi. Akalın gencin arkadaşları tarafından ağır bir saldırıya uğradı ve Akalın’ın fan sitesi çökertildi.

AĞIR TACİZ VAR
TOLGA GÜLEÇ: “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin “Ahmet”i Tolga Güleç, Twitter üzerinden çirkin bir saldırıyla karşı karşıya olduklarını söyledi. Son 1 haftadır çeşitli sahte hesaplar üzerinden kendisinin ve kız arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy’un yoğun tacize maruz kaldıklarını dile getiren Güleç, “Sabah akşam Yıldız Çağrı ve bana ağza alınmayacak küfürler yağıyor. Artık mahkemede hesaplaşacağız” dedi.
RUMUZLU HAKARET
ZÜLFÜ LİVANELİ: Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli sosyal paylaşım sitesinde kendisine hakaret edildiği iddiasıyla Asayiş Şubesi Bilişim Suçları Büro Amirliği’ne gelerek şikayette bulundu. Livaneli, Facebook’ta hayran sayfalarından birinde kendisine yönelik küfür ve hakaret içeren yazılar yazan isimsiz bir kişiden şikayetçi oldu. Hayran sayfasına rumuzla hakaret dolu mesaj bırakan kişiyle ilgili yaptığı şikayetle ilgili ifade veren Zülfü Livaneli, kimseyle bir sorunun olmadığını, mesajı bırakan kişiyi de tanımadığını söyleyerek, hakaret eden şahsın bulunmasını istedi.
HABER: Okan IŞIK-BUGÜN GAZETESİ

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ