Hilmicem Muhteşem Yüzyılda Hangi Rolde

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasında ün kazanan ve yarışmada başarıyla sona kadar gelip Şampiyon olan Hilmicem şimdide Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Hilmicem’in Muhteşem Yüzyıl’da oynayacağı zaten söylenmişti. Ancak, Hilmicem Muhteşem Yüzyılda hangi rolde olduğu bilinmiyordu. Dün akşam yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte Hilmicem’inde hangi rolde dizide yer aldığı belli oldu.
Hilmicem Muhteşem Yüzyıl Dizisinde Hangi Rolde
Yeni Sezonda Star Tv ekranların yeni oyuncularıyla birlikte 2. bölümü yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alan Hilmicem’in yanı sıra dizide yer alan birçok ünlü isim Muhteşem Yüzyıl dizisini adeta ünlüler geçitine çevirdi. Osmanlı döneminde Saray’da yaşanan entrikaları anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Hilmicem ise Yavuz rolünde yer alıyor. Atmaca rolünde yer alan Sarp Akkaya ile birlikte Şehzade Mustafa’yı korumakla görevli olan Yavuz (Hilmicem İntepe) Atmaca ve Yavuz’un tek görevi ise Şehzade Mustafa’ya yapılabilecek suikastları önlemektir. Ancak, bu görevden Şehzade Mustafa paşanın bile haberi yoktur. Hilmicem ise Yavuz rolünde ve Atmaca’nın yardımcı olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almaktadır.
hilmicem-muhtesem-yuzyilda-mi-rol-aliyor
Hilmicem İntepe Kimdir?
Dansçı olarak hayatını kazanmaya başlayan Hilmicem, kendine ait bir dans okulu açtı. Sonrasında ise Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak dansını sergiledi. Vücuduyla Hülya Avşarı etkileyen Hilmicem bir sonraki turda elenince Acun Ilıcalı’dan Survivor’da yarıştıracağına dair söz aldı. Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. Gönüllüler takımında büyük mücadele veren Hilmicem son dörde kaldı. Survivor yarışmasının 1. si olan Hilmicem büyük ödülüde kazandı. Survivor yarışmasında Murat’la birlikte olan arkadaşlıkları dillere destan olan Hilmicem İntepe Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz rolünde oynuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ