Hotmail Live MSN Açma – Kaydolma

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hotmail Live’de MSN Açma konusunda sıkıntı yaşayanlar ve Hotmail Live için kayıt oluşturmayı bilmeyenler için hazırlamış olduğunuz makalemizde Windows Live Messenger’a nasıl giriş yapacağınız konusunada değineceğiz.  Windows Live Messenger’a kayıt olduktan sonra yapılması gerekenleri sıralamadan önce geçtiğimiz aylarda yaşanan bir yeniliğide bildirmem gerekiyor. Bildiğiniz gibi MSN programı kapatılarak Skype programı aktif edildi. Böylelikle MSN programıyla oturum açmak yerine aynı hesap bilgileri ve şifre ile Skype’dan oturum açabileceksiniz.
Windows Live Messenger için Sign Up nasıl Yapılır?
Windows Live Messenfer’dan hesap açmak kısacası kaydolmak için izlenmesi gereken adımlar şöyle;
Web üzerinden kaydolmak için tarayıcından Windows Live Messenger hesabı almak için “Sign Up” butonuna tıklayın. Sonraki sayfada gerekli bilgilerinizi girin:
Windows Live ID : Bu ​​alanda screenname seçiminizi girin. Bu Windows Live ID, hotmail.com veya live.com e-posta seçimlerinden birini yapabilirsiniz.
Şifre :  Kullanım için Windows Live Messenger oturumu açarken şifrenizi seçin.
Kişisel Bilgiler : Kişisel bilgiler için isim ve soyad, ülke, devlet, posta kodu, cinsiyet ve doğum yılı girilmelidir. Windows Live Messenger oturum kurulumunu tamamlamak için “I Accept ” seçeneğine mouse sol tuşuyla tıklamalısınız. Windows Live Messenger’a tarayıcı ile girerek maillerinize bakabilir, mail alış verişi yapabilirsiniz. Sign İn penceresi yani giriş sayfasıda şu şekilde olmaktadır. Bu aşama mail adresinizi yani Live Messenger’a kayıt bilgileriniz girmelisiniz.

Windows Live Messenger’da Oturum nasıl açılır?
Windows Live ID şifrenizi girin .
Windows Messenger kullanıcıları da önce istemci oturumu için aşağıdaki seçenekleri seçebilirsiniz.
Ulaşılabilirlik: Windows Live Messenger’da oturum açabilirsiniz ve “Meşgul”, “Uzak” ya da “Çevrimdışı” görünerek oturumu başlatabilirsiniz.
Beni Hatırla: Eğer bilgisayar Windows Live ID hatırlamak istiyorsanız bu seçeneği seçin. Eğer ortak bir bilgisayar kullanıyorsanız bu seçeneği tercih edilmemelidir.
Şifremi Hatırla: Eğer bilgisayar Windows Live şifrenizi hatırlamak istiyorsanız bu seçeneği seçin. Eğer ortak bir bilgisayar kullanıyorsanız bu seçenekte seçilmemelidir.
Otomatik Giriş: Otomatik giriş seçeneği işaretli olduğunda Windows Live Messenger otomatik olarak başlatılmasını sağlar. Eğer ortak bir bilgisayar kullanıyorsanız bu seçenek de seçilmemelidir.
Windows Live hesabı girilen bilgileri ve uygun seçenekleri seçtiniz ve Windows Live Messenger’a giriş “Oturum aç” dediğinizde artık Windows Live Messenger kullanarak başlamak için hazırsınız. Güncelleme: Windows Live Messenger programı artık çalışmamaktadır. Bunun yerine Skype kullanılmaktadır. Fakat dilerseniz tarayacı ile Hotmail.com adresine girerek aynı işlemleri gerçekleştirmeniz mümkündür.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ