Huawei Watch Fiyatı ve Özellikleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Klasik tasarımı, benzersiz özellikleriyle ilk kez Mobil Dünya Kongresi’nde taıtılan Huawei Watch, dev fuarın en ilgi çekici ürünleri arasında yer aldı. Yeni nesil akıllı ve giyilebilir ürünleriyle sektöre yepyeni ürünler sunan Huawei, Android Wear işletim sistemli akıllı saati Huawei Watch‘u Mobil Dünya Kongresi 2015’te tüketicinin beğenisine sundu. Biz de sizlerle Huawei Watch Fiyatı ve Özellikleri‘ni paylaşmak istedik.
Huawei Watch Fiyatı ve Özellikleri
Huawei’nin bu segmentteki ilk ürünü olma özelliğini taşıyan akıllı saat, tam dokunmatik 1,4 inç ekranında 400×400 piksel çözünürlüğü, paslanmaz çelik gövdesi, safir kristal ekranı, dahili kalp ve hareket sensörüyle de teknoloji tutkunlarının yüzünü güldürecek üst düzey özellikler taşıyor.
Huawei watch fiyatı ve özellikleri
Saatin tasarımı konusunda özel bir ekiple çalışan Huawei, bugünün ve yarının teknoloji trendlerini, klasik tasarım öğeleriyle birleştirerek hayata geçirdi. 130 farklı bileşenden oluşan Huawei Watch, çizilmelere ve hava koşullarına dayanıklı paslanmaz çelik yapısıyla benzer ürünlere göre yüzde 40 daha fazla dayanıklılığa sahip. Sezgisel dokunmatik ekranı, kullanım kolaylığı ve konfor açısından da Huawei Watch’u öne çıkarırken, stil sahibi renk seçenekleri onu çekici kılan diğer unsurlar.
huawei-watch-fiyati-ve-ozellikleri

Android Wear ile Akıllı ve Güçlü

Android Wear işletim sistemi sayesinde SMS, e-posta, takvim uygulamaları ve telefon yanıtlama seçenekleri sunan Huawei Watch‘la akıllı saatin kullanımı oldukça kolay. Android 4.3 ve üzeri sürümleri ile uyumlu olan Huawei Watch, 1,2 Ghz’lik hızı, 512 MB RAM’i, 4 GB depolama kapasitesi ve Bluetooth 4.1 ile donanımsal olarak da son derece güçlü.
Huawi Sağlık Ekosistemi
Kullanıcıların daha sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlamak amacıyla, Huawi akıllı sağlık ve spor uygulamaları özelindeki gelişmelere hassasiyetle yaklaşıyor. Jawbone ile birlikte ilerleyen Huawei Sağlık Ekosistemi, markanın sağlık ve spor alanındaki yatırımlarının artarak devam edeceğinin de önemli bir göstergesi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ