Hülya Avşar 3 Adam Programında Eteğinin Fermuarı Koptu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

3 adam programında dün gecenin konuğu Hülya Avşar’dı. Hülya Avşar hem yeni şarkılarını stüdyoda söyleyecek, hemde 3 Adama eşlik ederek programın konuğu olacaktı. Beyaz bir gömlek ve altınada etek giyen Hülya Avşar, 3 adam programında eteğinin fermuarının kopmasıyla zor anlar yaşadı. Şarkısını etek fermuarı olmadan söyleyen Hülya Avşar zaman zaman espri yapmayıda ihmal etmedi.
Hülya Avşar Etek Fermuarı Koptu
Yetenek Sizsiniz Türkiye’de jüri olan Eser Yenerler, Hülya Avşar’ın programda konuk olmasını sağladı. Eser, Oğuzhan ve İbrahim 23 Kasım 2013 cumartesi gecesi güzel bir program yaptı. Programda yine İbrahim üzerine espriler ağırlık kazanmakla birlikte 3 Adam programının bu haftaki konuğu Hülya Avşar oldu. Hülya Avşar henüz otururken eteğinin fermuarının koptuğunu söyledi. Eteğinin fermuarının kopmasına rağmen programa devam eden Hülya Avşar, sonrasında şarkılarınıda bu şekilde söyledi.
Hülya Avşar’ın Eteğinin Fermuarı Canlı Yayında Düzeltildi
Star Tv ekranlarında yayınlanan 3 Adam programında reklam arası verildi. Reklam arasında Hülya Avşar’ın eteğinin fermuarının dikilmesi bekleniyordu. Fakat, iğne iplik bulunamamıştı. Reklam bittikten hemen sonra bir şarkıyı daha eteğinin düşme korkusuyla tamamlayan Hülya Avşar’a nihayet iğne iplik geldi. Eteğinin fermuarını program devam ederken dikmeye çalışan Hülya Avşar başarılı olamayınca ona Oğuzhan Koç yardımcı oldu. Bu sırada İbrahim ve Oğuzhan programı yürüten isimler oldu.
3-adam-programi-hulya-avsar-eteginin-fermuari
3 Adam Programı Gana Telefon Bağlantısı
3 Adam programında birde ilk yaşandı. Programa Gana’dan katılan 18 yaşında Büşra babasının inşaat sektöründe Gana bulunması nedeniyle hayatını Gana’da devam ettirdiğini belirtti. 3 Adam program sunucuları Oğuzhan, İbrahim ve Eser bu duruma şaşırdı ve Gana’dan telefon bağlandığına inanmadı. Büşra ise Hülya Avşar’a 3 Adam’dan hangisini beğendiğini sordu. Hülya Avşar bu sorunun cevabını vermeyerek, aynı soruyu Büşra’ya yöneltti. Büşra İbrahim Ak dediğinde herkes şaşırdı.
3 Adam Programı Dertli Müzisyenler
3 Adam programında dertli müzisyenlerde yer aldı. Sorunlarını dile getirmek için internette kurdukları toplulukla düğünlerde dağıtılan sahte paralar üzerine konuştular. Dernek kurma hazırlığında olsuklarını 3 Adam programında dile getiren müzisyenler, düğünde dağıtılan paraların sahte olmamalarını halktan rica ettiler. Star Tv ekranlarında yayınlanan 24.11.2013 tarihli 3 Adam programıda yine dop dolu geçti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ