İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız Boşandı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şarkıcı İbrahim Tatlıses 2 yıl önce evlendiği Ayşegül Yıldız’dan boşandı. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız boşandı. Tek celsede boşanan ikili 2 yıl önce evlenmiş ve 1 kız çocuklarına nisan ayında kavuşmuşlardı. Elif Ada adını taktıkları kızları 9 nisan 2013 tarihinde dünyaya gelmişti. Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses 3. Aile Ceza Mahkemesinde tek celsede boşandı. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız Küçükçekmece’de boşandı.
İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız Boşandı mı?
Derya Tuna ile anlaşamadığı bilinen Ayşegül Yıldız İbrahim Tatlıses’e silahlı saldırı sonrası hastaneden biran bile ayrılmamış ve sevgisini göstermişti. Tedavisi bitmeden Ayşegül Yıldız ile evlenen İbrahim Tatlıses eşiyle birlikte 27 eylül 2011 tarihinde dünya evine girmişti. İyi giden birliktelikleri yaş farkı nedeniyle olay olmuştu. İmprator lakabıyla İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız’dan nisan 2013’te 1 kız çocuğu sahibi olmuş ve kızlarının ismini Elif Ada koymuşlardı. Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses evliliklerinin ardından 2 yıl geçmesiyle birlikte boşanma kararı aldılar ve ilk celsede boşandılar.
ibrahim-tatlises-aysegul-yildiz-bosandi-mi
İbrahim Tatlıses Neden Boşandı?
Ayşegül Yıldız ve İbrahim boşanma nedenleri olarak şiddetli geçimsizliği bahane gösterdiler. Anlaşamadıklarını belirterek ilk duruşmada boşanan Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses evliliklerini sonlandırdılar. Duruşmanın hemen ardındna ayrı ayrı giden Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses anlaşmalı olarak boşandı. İbrahim Tatlıses’in mahkemeye korumalarıyla geldiği ve korumalarının sayısının hayli fazla olduğu görüldü. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın boşanma davasının gerçekleştiği kata hiç kimse alınmazken, İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız sessizce boşanarak açıklama yapmadan ayrı ayrı mahkemeden ayrıldılar. İmparator lakabıyla türkücü İbrahim Tatlıses böylelikle Ayşegül Yıldız’danda boşanarak tekrar bekar bir şarkıcı haline geldi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ