Hakkımızda

  Eklenme Tarihi : 20 Ekim 2009 18:33
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

First Haber kimdir?
15 Kasım 2011 ‘de açılmış olan First Haber olarak amacımız dünyaya faydalı olarak insanlara data sağlayabilmek. Bu bilgilerin doğruluğuna, ziyaretçilerimize yararlı olmasına ve taraf olmaksızın sizlere ulaştırmak için uğraş veriyoruz.
15 Kasım 2011 ‘de firsthaber.Net olarak faliyete başlayan haber ağırlıklı informasyon içerikli sitemiz, 1 Nisan günü firsthaber.Net olarak faliyetine daha güçlü olarak devam etmeye başladı.
Haziran 2011 ‘de kendine özgü tasarım ve logosuyla daha kullanışlı hale getirildi. Bununla beraber sosyal ağlarda paylaşıma açıldı. Yayın yaşamımızın daha uzun olarak ve daha güçlü devam etmesini temenni ediyoruz. Bu gösterim süresince sizlerinde desteklerini bekliyoruz.
Neler Yapıyoruz?
Gazete Manşetlerini hergün güncel olarak yayınlıyoruz. Birçok ilimizin haftalık ve günlük hava durumunu yayınlıyoruz. Yine hergün güncel olarak burç yorumlarını, tv gösterim akışını ve benzeri bilgileri siz değerli üyelerimizin ekranlarına taşımaya çalışıyoruz. Bununla beraber son dakika haberlerini ve yukarıda görmüş olduğunuz biroldukça katagoride haberleri sizler için yayınlıyoruz. Hem de feysbuk’ta bulunan takipçilerimize önemli gelişmeleri aktarıyor ve Twitter’da tüm haberlerimizi paylaşıma sunuyoruz.
Destek Olun!
Biz First Haber olarak insanlara yararlı olma konusunda bir hedef belirledik. Bu hedef uğruna çalışıyoruz. Ancak, bizim çalışmalarımızın yanında sizin de desteklerinize ihtiyacımız var.
Nasıl diye soracaktır olursanız.
Bize her mevzuda haber yada data yollayabilirsiniz. Bunları düzenleyip sizin adınızla yayınlayabiliriz.
Sitemizde Editör olabilirsiniz. Bu sayede bize ihtiyacınız kalmadan kendi kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak, kriterlere uygun şekilde haber yayınlayabilirsiniz.
Bir başka destek yoluda toplumsal ağlarda paylaşım. Öncelikle feysbuk, Twitter vb. Sosyal ağlarda bizi beğenip arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.

Sosyal Ağda Paylaş :

Diğer Haberler
POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ
YAZARLAR
.