Irmak Atuk Pazar Magazin Programı TV8 Kanalında

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Acun Ilıcalı TV8 kanalını satın almasının ardından yeni programları TV8 ekranlarında gösterime başlıyor. Birçok projesinin olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı, TV8 kanalını aldıktan sonra yeni bir programı Pazar günleri için TV8 kanalında başlatıyor. Programın sunucusuda yine yakından tanınan bir isim. Magazin programının TV8 kanalında başlayacağı tarih ise 15 aralık olarak açıklandı. Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında başlayacağı programın detayları haberimizin devamında.
TV8 Pazar Magazin Programı Irmak Atuk
Acun Ilıcalı’nın satın almış olduğu kanalı TV8’de  yepyeni bir program başlıyor. Pazar Magazin isimli program 15 aralık 2013 tarihinde başlıyor. TV8 ekranlarının yeni magazin programı Pazar Magazin’i Irmak Atuk sunacak. Pazar Magazin isimli program sunucusu olan Irmak Atuk’u Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından hatırlıyoruz. Manken Irmak Atuk bu kezde Survivor’ın ardından Acun Ilıcalı’nın yeni magazin programı olan Pazar Magazin’i sunacak.
irmak-atuk-pazar-magazini-tv8-kanalinda
TV8 Pazar Magazin Ne Zaman Saat Kaçta?
Güzelliğinin yanı sıra konuşmasıylada programın izlenme oranını arttıracak olan Irmak Atuk, Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı TV8’de ilk programına 15 aralık 2013 tarihinde başlayacak. Saat 10:15’te başlayacak program sabah yayınlandığı için gündüz kuşağına hitap edecek. Pazar günü olması tatil yapan çalışanlarında izlemesini sağlacak. Acun Ilıcalı yeni projeleriyle TV8 kanalı için çalışmalarını başlattı. Önümüzdeki dönemde TV8 kanalında daha birçok yeni projenin başlaması bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ