İstanbul Bahçelievlerde İnanılmaz Trafik Kazası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

İstanbul’da meydana gelen trafik kazası herkesi hayrete düşürdü. Trafik kazası sırasında büyük bir gürültünün meydana geldiği ve 4 kişininde kazada yaralandığı bildirildi. İstanbul Bahçelievler’de meydana gelen kaza için kazaya şahit olan vatandaşlar kazanın inanılmaz bir gürültü ile gerçekleştiğini ve sesin ardından arabaların harebeye döndüğünü gördüklerini açıkladı.
İstanbul Bahçelievlerde Trafik Kazası
Bahçelievlerde meydana gelen kazada öncelikle Veysel isimli sürücü otomobilin kontrolünü kaybederek önünde bulunan araca çarptı. Çarpmanın sonrasında takla atan araçla birlikte park edilmiş olan farklı bir araca daha çarpan Veysel isimli sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi. Park edilmiş olan otomobil ise park halinde bulunan başka bir araca çarptı. Minibüse çarpan son araçla birlikte kaza sonrasında bir iş yerininde hasar gördüğü anlaşıldı.
istanbul-bahcelievlerde-inanilmaz-trafik-kazasi
İnanılmaz Trafik Kazası
4 kişinin yaralandığı trafik kazasında kazaya neden aracın sürücüsü Veysel ve aynı otomobilde bulunan bir bayan ve çarptığı otomobillerde bulunan 2 kişininde yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrasında maddi hasarın yüksek olduğu ve olay yerine gelen ambulanslarla yaralıların zamanında çevrede bulunan hastanelere sevk edildiği öğrenildi.
istanbulda-trafik-kazasi
İstanbulda Trafik Kazası
Kazayı gören bir vatandaşın trafik kazasında çok büyük bir gürültü oluştuğu ve inanılmaz derece çıkan sesin ardından kaza yerine geldiğini ve araçlarda bulunan yaralıların olduğunu belirtti. Çarpan araçta bulunan bayanın ağır yaralı olduğunu ve öndeki sürücününde başının kanadığını belirterek polislerin kaza hakkında soruşturma başlattıkları bilgisi geldi. İstanbul Bahçelievler’de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, ölen olmadı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ