İstanbula Ne Zaman Yağmur Yağacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kış aylarında olmamıza rağmen yaklaşık 1 aydır İstanbul ve birçok ilde yağmur yağmadı. Yağışların bugün başlaması bekleniyor. 20 ocak, 21 ocak ve 22 ocak 2014 tarihlerinde yağmur yağışlarının olacağı meteoroloji tarafından açıklandı. 20 ocak 2014 tarihinde başlayacak olan yağmur yağışının barajları biraz olsun doldurabileceği söylensede, barajların yaz aylarında sıkıntı yaşanmaması için kar yağışı olmasının ve birkaç günlük kar yağışının yeterli olabileceği belirtiliyor.
İstanbula Ne Zaman Yağmur Yağacak
İstanbul ve birçok önemli şehirde yarından itibaren 3 gün boyunca devam edecek yağmur yağışı bekleniyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre 5 günlük ve 30 günlük hava durumlarına bakıldığında İzmir, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, ile Balıkesir’de yağmur yağması bekleniyor. Yağmur 3 gün boyunca aralıklı olarak yağacağıda açıklamalar arasında yer alıyor.
Hava Durumu Tahminleri
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminleri sonucunda yurdun iç kesinleri başta olmak üzere doğu kesimleriyle birlikte birkaç ilide kapsayan sıcaklık artışı yaşanacak. Hava sıcaklığı 1 ile 3 derece arasında artacak. Yine Türkiye geneline bakıldığında 30 günlük hava durumunda yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normellerindne 5 ile 10 derece yüksek seyrettiği görülüyor. 2013 ve 2014 yılında kış ayları normallere sıcak ve mevsim normallerinin üzerinde geçiyor.
istanbulda-yagmur-yagacak-mi-ne-zaman-yagacak
İstanbula Yağmur Yağacak mı?
Meteorolojiden alınan 5 günlük hava durumu tahminlerine göre Marmara bölgesi ile Ege bölgesinde yağmur yağacağı ve yağışların 22 ocak 2014 tarihine kadar devam edebileceği açıklandı. İstanbul’da havanın parçalı bulutlu ve yer yer yağışların gerçekleşmesi beklenirken, Ankara ilinde sis, Trabzonda ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ