istangram ile Gerçek Zamanlı İnstagram Akışı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son yıllarda tüm dünyada popüler olan sosyal ağlarda belkide ilk sırada yer alan İnstagram’da daha aktif bir kullanım sağlayan yepyeni bir site istangram.net sizlerle. Gerçek zamanlı İnstagram akışı sunan istangram.net özellikle İstanbul’luları yakından ilgilendiren bir ağdır. İnstagram’da anlık olarak paylaşılan en yeni fotoğrafları anında akışta sunan istangram online olarak sohbet etme fırsatınıda bizlere sunuyor.

istangram Nedir?

İstanbul, Taksim, Beyoğlu, Sarıyer, Şişli gibi önemli hashtagları içeren paylaşımlar ve fotoğrafları bir arada toplayarak bize sunan istangram böylelikle İstanbul ve ilçelerin yapılan instagram paylaşımlarını takip etmemizi sağlıyor. Sürekli aktif olduğu için hashtagları içeren paylaşımlar yapıldıkça güncellenmektedir.
istangram-gercek-zamanli-instagram-akisi

istangram Online Sohbet

www.istangram.net’in getirdiği en büyük özellik ise dileyen herkesin online olarak sohbet edebilmesidir. İnstagram hesabı bulunan herkes istangram sayesinde online sohbet edebilir. Bunun için www.istangram.net adresinde sağ kısımda bulunan mavi alanı kullanabilirsiniz. Bu sayede İnstagram üyeliğinizle istangram sayesinde online mesajlaşabilirsiniz.

istangram.net Tanıtım Videosu


Tanıtım videosunda da görebileceğiniz gibi istangram kullanıcılarına anlık olarak mesajlaşma şansı tanıyor. En önemli özelliği ise İstanbul, Taksim gibi önemli hashtagları içeren son fotoğrafları canlı olarak sunuyor. Gerçek zamanlı olarak herhangi bir paylaşım yapılır yapılmaz istangram paylaşımları bize sunuyor. Sizde İnstagram akışı gerçek zamanlı olarak takip etmek istiyorsanız ve bunu en zahmetsiz şekilde yapmak istiyorsanız www.istangram.net adresini ziyaret ederek en can alıcı hashtaglara ait paylaşımları anlık olarak takip edebilirsiniz.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ